Ruime hoekkeuken met granieten keukenblad

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202034

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne keuken in tijdloos design

Moderne keuken in tijdloos design voorzien van mat gelakt kaderfront in de kleur Magnolia. De praktische hoekopstelling van deze keuken is voorzien van de modernste keukenapparatuur. Het donkere keukenblad van graniet staat prachtig bij de lichte kleur van deze strakke opstelling. Met een afmetingen van 320 x 250 cm biedt deze eigentijdse keukenopstelling veel werkruimte.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze moderne keuken in praktische hoekopstelling in de kleur magnolia is uitgevoerd met de volgende Bauknecht keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koeler.

 

Samen met een specialist een hoekkeuken ontwerpen?

Is deze tijdloze hoekkeuken voorzien van mat gelakt kaderfront niet uw droomkeuken, maar bent u wel op zoek naar een praktische hoekopstelling? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen