Saliegroene landelijke keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400019

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Saliegroene landelijke keuken

Met deze saliegroene hoekkeuken geeft u een landelijke uitstraling aan uw woning. De kasten zijn voorzien van een kaderdeurtjes en het werkblad is van massief hout. Dankzij de sfeervolle schouw is de afzuigkap subtiel weggewerkt. Dat geeft de keuken extra karakter.

De hoekopstelling zorgt voor een praktische indeling van uw keuken. Zo heeft u genoeg ruimte om te werken, schoon te maken en op te bergen. Met de klassieke Whirlpool oven en gaskookplaat bereidt u op een comfortabele manier de meest smaakvolle gerechten. Een ideale gezinskeuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze in saliegroen mat gelakte hoekkeuken is uitgerust met de volgende Whirlpool apparatuur: oven, klassieke schouw met inbouwunit, gaskookplaat, vaatwasser en een koelkast met vriesgedeelte.
Whirlpool keukenapparatuur

Een landelijke keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze keuken met klassieke kaderdeurtjes niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe keuken met dan samen met één van de keukenontwerpers van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en inbouwapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>52</strong> kleuren 52 kleuren
  • <strong>43</strong> handgrepen 43 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen