Tijdloze hoekkeuken met tijdloos kaderfront

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202025

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Tijdloze hoekkeuken met composiet keukenblad

Hoekkeuken voorzien van modern tijdloos kaderfront. Deze tijdloze keuken is uitgevoerd met een keukenblad van composiet. De hier afgebeelde witte keuken in hoekopstelling heeft de afmetingen 330 x 180 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze tijdloze hoekkeuken met moderne kaderfront keukendeurtjes is uitgevoerd met de volgende Ariston keukenapparatuur: kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Een tijdloze keuken laten ontwerpen?

Is deze tijdloos vormgegeven keuken met composieten aanrechtblad niet uw droomkeuken, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een keuken met een tijdloos ontwerp? Kom gerust lang in één van onze keukenshowrooms. Elke keuken uit onze showroom is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen