Witte hoogglans design keuken met kookeiland

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202020

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Witte design keuken met granieten werkblad

Witte hoogglans design keuken met kookeiland met de afmetingen 360 cm en 278 x 80 cm. De in wit hoogglans uitgevoerde moderne keuken met zwart granieten werkblad heeft een chique uitstraling. Om uw kookplezier in deze in zwart hoogglans uitgevoerde hoekkeuken helemaal compleet te maken wordt deze keuken geleverd inclusief de modernste Miele keukenapparatuur.

Inclusief keukenapparatuur
Deze eilandkeuken met haar stijlvolle strakke vormgeving is zeer compleet en voorzien van de volgende Miele keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combi-stoomoven, vaatwasser en koel/vriescombinatie.

Deze hoogglans keuken liever als hoekkeuken?

Deze hoogglans design keuken met kookeiland kan in vele kleuren en in elke gewenste opstelling worden geleverd. De keuken kan hierdoor volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte in uw woning worden aangepast. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om deze keuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen