BluPerformance logo

Liebherr BluPerformance diepvrieskast

Een nieuwe dimensie in vriezen

De Liebherr BluPerformance diepvrieskast is ontworpen volgens een volledig nieuw koelconcept. Deze diepvrieskasten bieden meer netto inhoud dankzij het wegwerken van de condensor in de plint.

Door het ontbreken van een condensor op de achterzijde (het “zwarte rooster” achterop uw huidige diepvrieskast) en het ontbreken van de dooiwateropvangschaal op de compressor bereiken de BluPerformance modellen maximale koelprestaties, bij een grotere netto inhoud. Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series NoFrost diepvrieskasten.

BluPerformance promotie video

Voordelen BluPerformance diepvrieskast

De voordelen van de Liebherr BluPerformance modellen

 • Meer inhoud: 15% tot 22% meer netto inhoud
 • Zeer zuinig, energieklasse A+++ of 20% zuiniger dan A+++
 • Laag geluidsniveau, tot 37 DB(A)

Liebherr BluPerformance diepvrieskast premium modellen

Alle Premium BluPerformance diepvrieskasten zijn standaard voorzien van comfort verhogende kenmerken als zelfsluitende deuren met demping7″ Touch kleurendisplay en LED verlichting met softstart.

De Premium modellen hebben vijf verschillende programma’s waaronder PARTY. In dit programma is ook de Bottle Timer beschikbaar waarmee u snel dranken in het vriesvak kunt koelen. U geeft het aantal flessen en de inhoud per fles aan en de timer waarschuwt u met een signaal wanneer deze zijn gekoeld.

De deurscharnieren van de zelfsluitende deuren met demping (Premium) zijn mooi weggewerkt. Om te voorkomen dat de deur tegen een naastgelegen keukenmeubel of apparaat slaat, kan de deur optioneel op 90° worden geblokkeerd. Laden en glasplateaus kunnen hierna nog altijd worden uitgenomen.

Aansluitsnoer BluP

Aansluitsnoer los meegeleverd

In de verpakking wordt het 2,1 meter lange 220V aansluitsnoer los meegeleverd. Dit voorkomt transportschade en is gemakkelijk bij het verplaatsen van het apparaat. Een extra lang snoer van 3 meter is als accessoire te bestellen.

BluPerformance: groter en zuiniger

BluPerformance: groter en zuiniger

BluPerformance modellen zijn volgens een volledig nieuw koelconcept ontworpen en bieden meer netto inhoud in het koel- en vriesdeel dankzij het wegwerken van de condensor (het “zwarte rooster” achterop uw huidige koelkast) in de plint . Bijkomend voordeel is een 10 tot 20% besparing op het energieverbruik van de BluPerformance series koelkasten, combikasten en NoFrost vrieskasten.

Sabbat mode

SabbatMode

Met één vingertip activeert u de SabbatMode, waarna alarmeringen en verlichting tijdelijk worden geblokkeerd.

Vlakke achterwand

Volledig stofvrij

Traditioneel zit er achterop elke koelkast of vrieskast een zwart metalen rooster voor de warmteafgifte. Een van de kenmerken van BluPerformance modellen is, dat deze condensor in de plint is weggewerkt, waardoor de achterzijde van de kast volledig glad is en stofvrij blijft. Deze innovatie heeft meer voordelen, zoals een grotere bruikbare inhoud en een 10 tot 20% lager energieverbruik.

Statusindicator

Altijd zicht op een goede werking

Bij BluPerformance vrieskasten kunt u de statusindicator bovenin de deur activeren. Zonder de deur te hoeven openen kunt u dan controleren of de werking van het apparaat correct is – blauw LED lichtje- of dat er een afwijkende situatie is – knipperend rood LED lichtje met alarmsignaal.

Temperatuuraanduiding op de graad naukeurig

Op de graad nauwkeurig

Bij het wijzigen van de temperatuur wordt eerst de ingestelde temperatuur getoond. Na het behalen van de ingestelde temperatuur wordt de werkelijke temperatuur getoond, digitaal en per graad nauwkeurig. Een nauwkeurige instelling is mogelijk, zonder onnodig energieverlies.

SmartDevice

Eventueel op afstand te bedienen

Alle Liebherr apparaten met SmartDevice kunnen achteraf eenvoudig met de optionele SmartDeviceBox (beschikbaar begin 2017) worden uitgerust en via een MyLiebherr account worden geregistreerd. De koel- of vrieskast kan hiermee met het WIFI-thuisnetwerk worden verbonden. Vanaf dat moment kunt u via uw smartphone of tablet bijvoorbeeld de SuperFrost functie activeren wanneer u wilt profiteren van een goede aanbieding en groot inslaat of wordt u gewaarschuwd wanneer iemand thuis de koelkastdeur open heeft laten staan. Ook wordt het mogelijk bepaalde storingen op afstand te verhelpen.

FrostControl

Kwaliteitscontrole na stroomstoring

Na een stroomstoring wordt in het display nA getoond, gevolgd door de hoogste temperatuur die de lucht in het vriesgedeelte heeft bereikt. Met deze informatie kunt u de kwaliteit en houdbaarheid van de diepvriesproducten beter inschatten.

Kinderbeveiliging

Beveiligd tegen kinderhandjes

Door de kinderbeveiliging te activeren wordt het per ongeluk uitzetten van het apparaat voorkomen. Wanneer de kinderbeveiliging is ingeschakeld, wordt dit via een symbool in het display aangegeven.

De LED vriezerverlichting geeft een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvrieslade.

Optimaal zicht. Ook in het donker.

De LED vriezerverlichting geeft een optimaal zicht op de uitgetrokken diepvrieslade.

SmartSteel reduceert de zichtbaarheid van vingerafdrukken tot een minimum en is eenvoudig te reinigen.

Geen vingerafdrukken

SmartSteel reduceert de zichtbaarheid van vingerafdrukken tot een minimum en is eenvoudig te reinigen. De harde, krasvaste en duurzame beschermlaag biedt optimale bescherming.

Opent bijna vanzelf

Opent bijna vanzelf

De deurgreep met geïntegreerd openingsmechanisme maakt het openen van de deur met de geringste krachtsinspanning mogelijk. Ook het kort na elkaar openen van de deur is dankzij de hevelfunctie geen probleem: de greep drukt de deur iets van de kast af en heft daarmee het vacuum op. Bijkomend voordeel is dat de deurrubbers worden gespaard.

Door stelpoten ook geschikt voor minder vlakke vloeren

Ook geschikt voor minder vlakke vloeren

Dankzij de in hoogte verstelbare pootjes kunnen de apparaten optimaal worden afgesteld. Hierdoor staat het apparaat – ook op een ongelijkmatige ondergrond – stabiel.

Ergonomische transportgrepen zorgen voor een eenvoudige verplaatsing.

Extra grip

Ergonomische transportgrepen zorgen voor een eenvoudige verplaatsing. Ook bij nog verpakte apparaten zijn deze grepen vrij toegankelijk.

Gemakkelijk te verplaatsen door transportwielen

Gemakkelijk te verplaatsen

De in de bodem geïntegreerde transportrollers maken het schuiven en rangeren van het apparaat zonder grote krachtinspanning mogelijk.

Verwisselbare deurdraairichting

Met links of rechtsdraaiende deur

Met de mogelijkheid de deurdraairichting te wijzigen, is de kast altijd goed toegankelijk. Alle huishoudelijke modellen zijn af fabriek voorzien van rechts scharnierende deuren en zijn voorbereid voor scharnierwisseling.

In het 4-sterren vriesvak kunnen verse levensmiddelen worden ingevroren en langdurig worden bewaard.

Invriezen en lang bewaren

In het 4-sterren vriesvak kunnen verse levensmiddelen worden ingevroren en langdurig worden bewaard. Temperaturen van -18 °C en lager garanderen een vitamine- en mineraalvriendelijk bewaren. De diepte van het vriesvak is voldoende om ook grote pizza‘s langdurig te bewaren.

Nooit meer ontdooien met NoFrost

Nooit meer ontdooien

NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart door VarioSpace

Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart

Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.

Snel invriezen in iedere lade met FrostSafe

Snel invriezen in iedere lade

Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade. Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

SuperFrost hoeveelheidgestuurd

Supersnel en energiezuinig invriezen

De hoeveelheidgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces, waarvan de tijdsduur afhankelijk is van het aantal kilo‘s verse producten, schakelt SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit is de zuinigste manier van invriezen.

Koude accu

Tot 5 dagen zonder stroom

Met de koudeaccu kan in het diepvriesdeel bij een eventuele stroomstoring tot maximaal 124 uur (ga voor exacte bewaartijd bij storing naar productspecificaties van model) een veilige bewaartemperatuur worden behouden. De koude accu biedt extra koeling waardoor de ingevroren producten extra worden beveiligd tegen ongewenste temperatuurstijgingen. De koudeaccu is ook ideaal als koele onderzetter op tafel of bij het boodschappen doen in een koeltas.

Verborgen deurscharnier BluPerformance

Vriendelijk voor uw meubels

De 115˚ openingsbegrenzing voorkomt dat naastliggende keukenkasten of inbouwapparatuur kunnen worden beschadigd. De deurscharnieren zijn aan de buitenzijde niet zichtbaar.

BluPerformance koel- en vries-apparatuur

Naast de nieuwe serie BluPerformance diepvrieskasten van Liebherr heeft de BluPerformance serie een zeer ruim aanbod koelkasten en koel-vriescombinaties. Al deze koel- en vries-apparatuur is ontworpen volgens een innovatief nieuw koelconcept.

Overzicht BluPerformance diepvrieskasten

Liebherr GNP 2855 Premium BluPerformance diepvrieskast

Liebherr GNP 2855 Premium

BluPerformance diepvrieskast

 • Energieklasse: A+++
 • Energieverbruik: € 28,- per jaar
 • Netto inhoud totaal: 157 liter
 • Hoogte: 1.25
Liebherr GNP 3255 Premium BluPerformance diepvrieskast

Liebherr GNP 3255 Premium

BluPerformance diepvrieskast

 • Energieklasse: A+++
 • Energieverbruik: € 31,- per jaar
 • Netto inhoud totaal: 194 liter
 • Hoogte: 1.45
Liebherr GNP 3755 Premium BluPerformance diepvrieskast

Liebherr GNP 3755 Premium

BluPerformance diepvrieskast

 • Energieklasse: A+++
 • Energieverbruik: € 34,- per jaar
 • Netto inhoud totaal: 232 liter
 • Hoogte: 1.65
Liebherr GNP 4355 Premium BluPerformance diepvrieskast

Liebherr GNP 4355 Premium

BluPerformance diepvrieskast

 • Energieklasse: A+++
 • Energieverbruik: € 37,- per jaar
 • Netto inhoud totaal: 270 liter
 • Hoogte: 1.85
Liebherr GNPes 4355 Premium BluPerformance diepvrieskast

Liebherr GNPes 4355 Premium

BluPerformance diepvrieskast

 • Energieklasse: A+++
 • Energieverbruik: € 37,- per jaar
 • Netto inhoud totaal: 270 liter
 • Hoogte: 1.85

Bijzonderheden BluPerformance modellen

Meer netto inhoud in vriesgedeelte, krachtige koelprestaties, lage energiekosten en met 37 dB(A) een laag geluidsniveau.

Nieuwe koeltechniek

Dankzij innovatieve nieuwe koeltechnieken hebben de BluPerformance modellen een grotere netto inhoud, krachtigere koelprestaties, lage energiekosten en met 37 dB(A) een zeer laag geluidsniveau.

Groente, fruit, vlees en vis blijven tot 3x langer vers

Tot 3x langer vers

Groente, fruit, vlees en vis blijven dankzij instelbare luchtvochtigheid en temperatuur van +0° aanzienlijk langer vers. Gemakkelijk te bereiken dankzij volledig uittrekbare laden op telescooprails met sluitdemping.

Niet alleen de draagplateaus zijn van veiligheidsglas, ook de bodem van de binnendeurvakken zijn gemaakt van veiligheidsglas.

Veiligheidsglas

Niet alleen de draagplateaus zijn van veiligheidsglas, ook de bodem van de binnendeurvakken zijn gemaakt van veiligheidsglas. Zowel de draagplateaus als deurvakken zijn geschikt voor de vaatwasser.

Zowel in het plafond, de achterwand, de BioFresh-laden en de diepvriesladen worden met tientallen LED’s goed verlicht

Overal LED verlichting

De tijd van die ene gloeilamp in de koelruimte is voorbij. Zowel in het plafond, de achterwand, de BioFresh-laden en de diepvriesladen worden met tientallen LED’s goed verlicht zodat je altijd en overal goed zicht heeft op de levensmiddelen

Het gehele ontdooiproces gaat automatisch waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien.

Nooit meer ontdooien

Het gehele ontdooiproces gaat automatisch. Verpakkingen blijven leesbaar en vriezen niet meer aan elkaar. Bij Liebherr blijft de droge koude vrieslucht in de vriezer en heb je geen last dat onverpakte levensmiddelen in het koeldeel uitdrogen.

WIFI voorbereid met de optionele SmartDeviceBox (leverbaar begin 2017)

WIFI voorbereid

Met de optionele SmartDeviceBox (leverbaar begin 2017) sluit je de koelkast aan op jouw thuisnetwerk. Nu zijn alle functies via je smartphone of tablet op afstand te bedienen. Ook is het mogelijk in geval van een probleem direct de klantenservice te informeren