• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

Keukendesign van premium keukenfabrikant next125

Voor het optimale indeling van de bergruimte in uw keuken biedt next125 vele opbergsystemen met een exclusieve vormgeving. De door next125 ontwikkelde technische innovaties laten zich dankzij hun kenmerkende vormgeving harmonisch in elke keukenplanning verwerken.

Hoe goed men in een keuken kan werken, is enerzijds afhankelijk van de planning en anderzijds van het equipment. Wanneer de dagelijkse handelingen de opstelling van de uitrusting bepalen en ergonomische gezichtspunten in het design worden opgenomen, ontstaat een uitrusting met de hoogste functionaliteit. Bijvoorbeeld de ‘next125 Primus’ massief houten inzetelementen voor laden in diverse uitrustingsvarianten, met kruidenrek, messenblok en folierolhouder. Of het Flex-Box-systeem dat voor orde in de uittrekelementen en in de bovenkasten zorgt. Van automatische openingssystemen voor koelkasten, afvalscheidingssystemen en bovenkasten tot energiezuinige verlichting die de werkvlakken en keuken perfect in het licht zet … Laat u overtuigen door zo veel praktische ideeën.

next125 Front designs - Ruime keuze aan fronten

next125 fronten

Of echt hout-fineer, matlak of hoogglanslak, satijnlak, glasfront of hoogwaardig kunststof – alleen eerlijke en kwalitatief hoogwaardige materialen voldoen aan onze eisen.

next125 equipment

De indelingsmogelijkheden van next125 bieden een veelvoud aan bijzondere opbergmogelijkheid. Dankzij moderne techniek en innovatieve oplossingen zijn deze afgestemd op dagelijks gebruik.

Premium equipment overzicht next125
next125 Primus design indeling

next125 Primus

“next125 primus” kenmerkt zich door zijn perfect verwerkte indelingen in edel eiken natuur. Geoptimaliseerd in bergruimte en met nadruk op de vormgeving staat “Primus” voor perfectie tot in detail.

next125 Flex-Boxes

De praktische Flex-boxes gemaakt van echt hout zien er subliem uit en bieden netjes ingedeelde laden en kasten.

next125 Flex-Boxen indelingssysteem voor het organiseren van kasten en laden
next125 techniek

next125 techniek

Voor next125 is een veelvoud aan technische innovaties ontwikkeld, die zich dankzij hun kenmerkende vormgeving harmonisch in elke keukenplanning laten verwerken. Moderne lichttechniek is daarin net zo belangrijk als perfecte scharnieren.

next125 greep

Afgestemd op het puristische beeld van next125 heeft u de keuze uit een groot aantal schitterende grepen. Deze benadrukken het 125mm raster en geven de keuken structuur en individualiteit.

next125 greep - keuze uit een groot aantal schitterende grepen

De exclusieve keukens van next125 in onze showroom bekijken?

Wilt u de exclusief uitgevoerde keukens van next125 live bekijken? In onze showrooms in Den Haag en Zoeterwoude bieden wij u een groot aantal systemen in verschillende inspirerende keukenopstellingen. Laat u inspireren door praktische en stijlvolle ideeën voor uw nieuwe next125 keuken. U heeft bij ons een ruime keuze om oneindige te combineren met kleuren, materialen en opstellingen. Bijna elke keuken is zo volledig aan te passen naar uw persoonlijke wensen.

Onze keukenadviseurs luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna met u de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen zij geheel vrijblijvend een 3D tekening van uw droomkeuken maken. Kom dus gerust langs om inspiratie op te doen voor uw nieuw keuken.

Een next125 designkeuken voor de laagste prijs? Kom langs, neem contact op of maak een afspraak!