Siemens studioLine logo

Siemens studioLine afzuigkap kenmerken & functies

Een afzuigkap van Siemens is uitgerust met vele innovatieve functies. Daarnaast zijn een aantal studioLine afzuigkappen uitgerust met vele innovatieve extra‘s zoals: LED paneel met RGB kleuren, touchControl bediening en een zwart glazen scherm.

De nieuwe afzuigkappen van Siemens zijn superzuinig.

ecoPlusBij Siemens kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment afzuigkappen. Al onze afzuigkappen zijn spaarzaam met energie. Dat komt onder andere doordat ze zijn uitgerust  met Siemens‘ iQdrive motor: efficiënt, duurzaam en stil.

Energie klasse A+

Energie klasse A+Vanaf 1 januari 2015 is er ook een energielabel voor afzuigkappen, ingedeeld in klassen van A+ tot en met G. Het label bestaat uit een waardering voor: het totale jaarlijkse energieverbruik, de motorefficiëntie, de lichtintensiteit, de vetabsorptie en het geluidsniveau.

Energie klasse A

Energie label AVanaf 1 januari 2015 is er ook een energielabel voor afzuigkappen, ingedeeld in klassen van A+ tot en met G. Het label bestaat uit een waardering voor: het totale jaarlijkse energieverbruik, de motorefficiëntie, de lichtintensiteit, de vetabsorptie en het geluidsniveau.

Energie klasse C

Energie label CVanaf 1 januari 2015 is er ook een energielabel voor afzuigkappen, ingedeeld in klassen van A+ tot en met G. Het label bestaat uit een waardering voor: het totale jaarlijkse energieverbruik, de motorefficiëntie, de lichtintensiteit, de vetabsorptie en het geluidsniveau.

iQdrive koolborstelloze motor

Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologieDe nieuwe afzuigkappen van Siemens met iQdrive koolborstelloze motor zijn nóg zuiniger. Door het ontbreken van koolborstels is de motor een stuk stiller, kan de motor beter functioneren doordat de aandrijving direct gebeurt en is de motor minder aan slijtage onderhevig. Een koolborstelloze motor heeft een motor met een hoog vermogen, maar bespaart door de iQdrive techniek toch 75% energie vergeleken met gewone afzuigkappen.

Design verlichting

LED verlichting
De verlichting boven een kookzones speelt net zo’n belangrijke rol als een neutrale en prettige kleurweergave. De nieuwe kookplaat moet aan allerlei eisen voldoen. Gelijkmatige verlichting van de afzuigkappen van Siemens zijn uitgerust met de modernste LEDverlichting. LED-lampen gaan zeer lang mee en verbruiken weinig energie: deze geeft niet alleen 45% meer licht, maar bespaart tot 85% aan energieverbruik.

Randafzuiging

RandafzuigingDoor het geoptimaliseerde filtersysteem dat de lucht via het midden en de randen van de afzuigkap krachtig aanzuigt, wordt een optimale afzuigcapaciteit bereikt daarnaast waarbij zo’n 90% van het vet uit de kookdampen wordt verwijderd door de metalen uitwasbare vetfilters.