Siemens studioLine logo

Siemens studioLine afzuigkap video’s

De Siemens studioLine afzuigkappen zijn innovatieve afzuigkappen met een mooi design en efficiënt afzuigvermogen.

Een frisse wind in uw keuken.
Afzuigkappen verwijderen vetdeeltjes en geurtjes. Hierdoor hoeft u minder vaak uw keuken te reinigen en komen de aroma’s van uw gerechten beter tot hun recht. Met de juiste afzuigkap hebt u altijd een aangenaam keukenklimaat. Zowel tijdens als na het koken. En Siemens heeft een afzuigkap voor elke keuken. Of het nu gaat om een wand- of eilandopstelling, om een energiezuinige kap of een kap zonder motor, u geniet altijd van een schone en frisse keuken.

Bekijk de video’s hieronder voor meer informatie over de innovatieve functies en vele extra’s waarmee de exclusieve lijn van Siemens studioLine is uitgevoerd.

De Siemens recirculatieset met cleanAir vermindert kookluchtjes

Het Siemens recirculatieset met cleanAir neutraliseert door het grote filteroppervlak 95% van de kooklucht waardoor er een frisse, zuivere lucht overblijft.

https://youtube.com/watch?v=Ee3pyPG2z7Q

Siemens afzuigkap met extensionFilter: de meest effectieve vetfilter van keukenlucht

Het extensionFilter van Siemens reinigt tot 99% van de vetdeeltjes uit de keukenlucht. Het filter bevindt zich achter de normale filter en kan gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser.

https://youtube.com/watch?v=ygk5vy2Vklk

Siemens afzuigkap met climateControl sensor zorgt voor aangename lucht in de keuken

De Siemens climateControl sensor past het vermogen van de afzuigkap automatisch aan op de damp- en geurontwikkeling tijdens en na het koken.

https://youtube.com/watch?v=j09O6btAODg