Siemens studioLine logo

Siemens studioLine afzuigkap

Siemens studioLine afzuigkappen zorgen ervoor dat ongeacht wat u kookt de lucht in uw keuken schoon en fris blijft. Deze krachtige afzuigkappen reguleren automatisch de ventilatie en de gebruiksvriendelijke menu bar maakt de afzuigkappen ook gemakkelijk te bedienen.

Siemens studioLine afzuigkappen zijn voorzien van de nieuwste technieken. Daarnaast beschikken de studioLine modellen over diverse extra’s ten opzichte van de reguliere modellen zoals een LED paneel met RGB kleuren, touchControl bediening en een zwart glazen scherm.

De studioLine afzuigkappen zijn onderverdeeld in downdraft afzuigkappen, wand schouwkappen, eiland schouwkappen, vlakschermkappen, plafondunit afzuigkappen en InductionAir afzuigsystemen.

Alle studioLine inbouwapparatuur tonen

Siemens afzuigkappen combineren veelzijdigheid met prestaties.

Siemens afzuigkappen hebben een strak en eigentijds design dat perfect past bij de studioLine ovens. De afzuigkappen zijn geschikt voor verschillende keukenopstellingen. Voor de meeste keukens is een wandschouwkap een goede oplossing. Deze worden direct aan de wand gemonteerd boven de kookplaat.

Siemens nieuwe lijn werkbladafzuiging
studioLine wandschouwkap

Keukens met kookeilanden zijn inmiddels niet meer weg te denken in de moderne keuken. Siemens besteedt hierdoor extra aandacht aan de vormgeving van haar eilandschouwkappen en nu ook met de nieuwe lijn werkbladafzuiging. Deze dragen perfect bij aan het open karakter van veel moderne keukens.

Daarnaast zijn er verschillende vlakschermkappen, onderbouwkappen en afzuigunits die stijlvol worden geïntegreerd in bijvoorbeeld een kast- of wandelement.

SIEMENS studioLine afzuigkap voor de laagste prijs?

Bel ons of kom langs in onze keukenwinkel in Cruquius (023-548 30 60) of in één van onze Mega keukenwinkels in Den Haag (070-320 60 65) of Zoeterwoude-Rijndijk (071-581 20 20) en informeer naar de laagste prijzen voor een studioLine afzuigkap.

Studio afzuigkap types

Siemens studioline downdraft afzuigkap

Downdraft afzuigkappen

Siemens downdraft afzuigkappen zijn het ideale alternatief voor een klassieke afzuigkap, omdat ze vrijwel onzichtbaar zijn – tot ze worden gebruikt. De uiterst moderne afzuigkap verbergt zich in het werkblad direct achter de kookplaat en komt pas tevoorschijn als u dat wilt: met touchControl kunt u de downdraft afzuigkap omhoog laten komen en gebruiken. Kookdamp verdwijnt in de hoogwaardige en mooie constructie van roestvrij staal en glas. En met zijn afvoercapaciteit tot 750 m3 per uur zorgt de downdraft afzuigkap voor schone lucht in uw keuken.

Nog een lichtpunt: de innovatieve LED-lampen. Deze is langs de gehele lengte van de downdraft afzuigkap geplaatst en is afgestemd op uw kookplaat of kookeiland – om tijdens het koken optimaal zicht te bieden.

Naar de studioLine Downdraft afzuigkappen

Wand schouwkap

Siemens wandschouwkappen zijn in veel keukens de optimale oplossing. Ze kunnen direct aan de wand boven de kookplaat worden gemonteerd en zijn beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Siemens biedt wandschouwkappen in verschillende designs, maten en kleuren. Zo vindt u gegarandeerd een aantrekkelijk model, dat optimaal in uw keuken past.

Wandschouwkappen zuigen de lucht af hun roestvrijstalen afzuigkanaal naar boven. De grote afzuigcapaciteit zorgt daarbij voor een indrukwekkend resultaat: dampen, geurtjes en kookvocht lossen bij wijze van spreken in de lucht op. En voor nog meer frisheid zorgt de extra intensiefstand, waarover veel wandschouwkappen van Siemens beschikken. Die is snel en effectief als er bijzonder veel damp is en schakelt zichzelf automatisch uit.

Veel Siemens wandschouwkappen kunnen ook heel eenvoudig worden uitgerust met de cleanAir recirculatiesysteem. Dankzij zijn vergroot filteroppervlak neutraliseert hij tot 95% van de geurtjes en zet hij ze om in schone lucht.

Naar de studioLine wandschouwkappen

Siemens studioline wand schouwkap
Siemens studioline eiland schouwkap

Eiland schouwkap

Kookeilanden worden steeds populairder. Ze nodigen uit tot samen koken en gezellig eten in de keuken. Met eilandschouwkappen en plafondunits van Siemens kunt u uw kookeiland perfectioneren. Ze zorgen voor schone lucht en zorgen met hun verfijnde design voor accenten in de ruimte.

Eilandschouwkappen zijn via een afzuigkanaal met het plafond verbonden en kunnen direct boven het kookeiland worden gemonteerd. Een afzuigcapaciteit tot 1000 m³ per uur zorgt steeds voor het optimale keukenklimaat. Dankzij de flexibele montage aan het keukenplafond zijn ze geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes. Eilandschouwkappen kunnen met een adapter zelfs probleemloos worden gemonteerd aan een schuin dak.

Deze afzuigkappen van Siemens bieden u ongekende mogelijkheden bij de vormgeving van uw keuken.

Naar de studioLine eilandschouwkappen

Plafondunit

Kookeilanden worden steeds populairder. Ze nodigen uit tot samen koken en gezellig eten in de keuken. Met plafondunits van Siemens kunt u uw kookeiland perfectioneren. Ze zorgen voor schone lucht en zorgen met hun verfijnde design voor accenten in de ruimte.

Als u liever voor onopvallend kiest, adviseren wij een Siemens plafondunit. Deze voegen zich elegant in het totaalbeeld van uw keuken doordat ze direct in het plafond zijn geïnstalleerd en daardoor vrij zicht bieden in uw keuken. Plafondunits zijn ook geschikt voor een verlaagd plafond of voor speciale inbouwoplossingen.

Deze afzuigkappen van Siemens bieden u ongekende mogelijkheden bij de vormgeving van uw keuken.

Naar de studioLine plafondunits

Siemens studioLine plafondunit
Siemens studioLine vlakscherm afzuigkap.

Vlakschermkap

Ze zijn vrijwel onzichtbaar en zorgen desondanks voor een schone lucht in de keuken: de compacte vlakschermkappen van Siemens verdwijnen bijna helemaal in de bovenkast en laten toch nog voldoende ruimte vrij voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld een kruidenrek. Bij het koken trekt u de afzuigkap gewoon naar buiten – zo eenvoudig bevrijdt u de lucht van dampen en geurtjes.

Laat u overtuigen van de voordelen van een vlakschermkap: het vetfilter van deze innovatieve afzuigkappen kan heel eenvoudig worden uitgenomen en in de afwasmachine worden gereinigd. Dankzij drie verschillende vermogensstanden kunt u het vermogen gemakkelijk doseren, en veel modellen bieden daarnaast een intensiefstand voor nog meer frisheid. Vlakschermkappen van Siemens zijn er in een breedte van 60 en 90 cm.

Naar de studioLine vlakschermkappen

inductionAir afzuigsystemen

Het nieuwe inductionAir systeem combineert twee fantastische apparaten: een flexInduction kookplaat en revolutionaire geïntegreerde ventilatie. Dankzij dit ruimtebesparende concept, geniet u van meer vrijheid en kunt u uw keuken inrichten naar uw persoonlijke visie. Het design van het inductionAir systeem straalt een diep begrip van moderne keukenconcepten uit: kookplaat en ventilatie komen samen in één apparaat, dat zowel verfijnd als een blikvanger is.
Het inductionAir systeem is eenvoudig te installeren en neemt niet veel ruimte van uw onderste keukenkastjes in beslag, zodat de lades er gewoon in passen. Hierdoor behoudt u de bijnodigde opslagruimte voor uw kookgerei en andere kookspullen.

Naar de studioLine InductionAir afzuigsystemen

Siemens studioline inductionAir afzuigsystemen

studioLine afzuigkappen

StudioLine afzuigkappen van Siemens zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. U kunt van deze unieke lijn méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij Studioline van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Deze hoogwaardige studioLine afzuigkappen zijn uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig geselecteerde keukenspeciaalzaken waaronder de filialen van Bemmel & Kroon Keukens.

Downdraft afzuigkappen

Siemens LD97DBM69 studioLine downdraft afzuigkap

Het elegante en bijzonder efficiënte Siemens LD97DBM69 downdraftAir systeem kan met bijna elke Siemens kookplaat worden gecombineerd.

 • De bijzonder krachtige en stille motor met indrukwekkende afzuigcapaciteit van 750 m³/h garandeert frisse lucht tijdens het koken.
 • De flexibel te plaatsen motor zorgt voor een optimale benutting van de ruimte in de onderkast.
 • Dankzij de ruimtebesparende installatie kan ook een besteklade onder de kookplaat worden gepland.
 • De energiebesparende LED-verlichting zorgt voor helder zicht tijdens het koken.
 • Met slechts 62 dB is deze afzuigkap in werking aangenaam stil.
Siemens studioLine LD97DBM69 downdraft afzuigkap
Siemens LD97DBM69 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Energie label C90 cm brede afzuigkapLED verlichting

Wand schouwkappen

Siemens LC91KWW20S studioLine schuine wandschouwkap wit

De Siemens LC91KWW20S schuine witte headroom afzuigkap met een prachtig design en hoge zuigkracht voor krachtige prestaties.

 • Home Connect: Informatie over uw afzuigkap, waar u ook bent – met de easy-to-use Home Connect App.
 • Met het praktische cookConnect systeem kunnen diverse functies van de afzuigkap vanaf de bijpassende kookplaat worden bestuurd.
 • De climateControl Sensor controleert de kookdampen en geuren en past automatisch de afzuigcapaciteit hierop aan.
 • emotionLight Pro: pas de verlichting van uw afzuigkap aan uw stijl aan.
 • 90 cm Wandschouwkap.
 • iQdrive Motor: krachtig en stil
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Voor wandmontage.
Siemens studioLine LC91KWW20S schuine wandschouwkap Wit
Siemens LC91KWW20S studioLine schuin Wit

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC91KWQ60S studioLine schuine wandschouwkap zwart

De Siemens LC91KWQ60S schuine zwarte headroom afzuigkap met een prachtig design en hoge zuigkracht voor krachtige prestaties.

 • Home Connect: Informatie over uw afzuigkap, waar u ook bent – met de easy-to-use Home Connect App.
 • Met het praktische cookConnect systeem kunnen diverse functies van de afzuigkap vanaf de bijpassende kookplaat worden bestuurd.
 • De climateControl Sensor controleert de kookdampen en geuren en past automatisch de afzuigcapaciteit hierop aan.
 • emotionLight Pro: pas de verlichting van uw afzuigkap aan uw stijl aan.
 • 90 cm Wandschouwkap.
 • iQdrive Motor: krachtig en stil
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Voor wandmontage.
Siemens studioLine LC91KWQ60S Wandschouwkap schuin
Siemens LC91KWQ60S studioLine schuin Zwart

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC91KWW60S studioLine schuine wandschouwkap zwart

De Siemens LC91KWW60S schuine zwarte headroom afzuigkap met een prachtig design en hoge zuigkracht voor krachtige prestaties.

 • Home Connect: Informatie over uw afzuigkap, waar u ook bent – met de easy-to-use Home Connect App.
 • Met het praktische cookConnect systeem kunnen diverse functies van de afzuigkap vanaf de bijpassende kookplaat worden bestuurd.
 • De climateControl Sensor controleert de kookdampen en geuren en past automatisch de afzuigcapaciteit hierop aan.
 • emotionLight Pro: pas de verlichting van uw afzuigkap aan uw stijl aan.
 • 90 cm Wandschouwkap.
 • iQdrive Motor: krachtig en stil
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Voor wandmontage.
Siemens studioLine LC91KWW60S Wandschouwkap schuin
Siemens LC91KWW60S studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC97FVQ60S studioLine wandschouwkap zwart

De Siemens LC97FVQ60S rechte zwarte headroom afzuigkap met een prachtig design en hoge zuigkracht voor krachtige prestaties.

 • Home Connect: Informatie over uw afzuigkap, waar u ook bent – met de easy-to-use Home Connect App.
 • Met het praktische cookConnect systeem kunnen diverse functies van de afzuigkap vanaf de bijpassende kookplaat worden bestuurd.
 • De climateControl Sensor controleert de kookdampen en geuren en past automatisch de afzuigcapaciteit hierop aan.
 • emotionLight Pro: pas de verlichting van uw afzuigkap aan uw stijl aan.
 • 90 cm Wandschouwkap.
 • iQdrive Motor: krachtig en stil
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Voor wandmontage.
Siemens studioLine LC97FVQ60S Wandschouwkap
Siemens LC97FVQ60S studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC97FVW60S studioLine wandschouwkap zwart

De Siemens LC97FVW60S rechte zwarte headroom afzuigkap met een prachtig design en hoge zuigkracht voor krachtige prestaties.

 • Home Connect: Informatie over uw afzuigkap, waar u ook bent – met de easy-to-use Home Connect App.
 • Met het praktische cookConnect systeem kunnen diverse functies van de afzuigkap vanaf de bijpassende kookplaat worden bestuurd.
 • De climateControl Sensor controleert de kookdampen en geuren en past automatisch de afzuigcapaciteit hierop aan.
 • emotionLight Pro: pas de verlichting van uw afzuigkap aan uw stijl aan.
 • 90 cm Wandschouwkap.
 • iQdrive Motor: krachtig en stil
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Voor wandmontage.
Siemens studioLine LC97FVW60S Wandschouwkap
Siemens LC97FVW60S studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC91BUV55 studioLine wandschouwkap

De Siemens LC91BA582S wandschouwkap overtuigt met een zeer hoge afzuigcapaciteit en het prachtige studioLine design dat perfect past bij uw keuken.

 • Indrukwekkende afzuigcapaciteit (920 m³/h) voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De afzuigcapaciteit van uw afzuigkap kan worden aangepast via uw kookplaat of via de Home Connect-app.
 • De afzuigkap past automatisch het afzuigvermogen aan de hoeveelheid kookdampen en geuren aan dankzij de climateControl sensor.
 • Helder zicht en aangename sfeer tijdens het koken met individueel in te stellen kleurtemperatuur via Home Connect.
 • Bijzonder stil: 64 db(A).
 • 90 cm Box-design wandschouwkap
 • Voor wandmontage.
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie.
Siemens studioLine LC91BA582 Wandschouwkap
Siemens LC91BA582 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC87KIM60S studioLine wandschouwkap

De Siemens LC87KIM60S wandschouwkap met hoge afzuigcapaciteit: perfect voor aan de keukenmuur.

 • De afzuigcapaciteit van 670 m³/h zorgt voor zuivere lucht tijdens het koken.
 • De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken.
 • Intensiefstand met automatische terugschakeling: verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit bij sterke keukenluchtjes.
 • Geluidsniveau : 65 dB.
 • 90 cm Wandschouwkap.
 • Voor wandmontage.
 • Met touchcontrolbediening
Siemens studioLine LC87KIM60S Wandschouwkap
Siemens LC87KIM60S studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LC67BIR55 studioLine wandschouwkap

De Siemens LC67BIR55 wandschouwkap overtuigt met een hoge afzuigcapaciteit en het prachtig studioLine design.

 • Indrukwekkende afzuigcapaciteit (630 m³/h) voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De afzuigcapaciteit van uw afzuigkap kan worden aangepast via uw kookplaat of via de Home Connect-app.
 • Helder zicht en aangename sfeer tijdens het koken met individueel in te stellen kleurtemperatuur via Home Connect.
 • Bijzonder stil: 61 db(A).
 • 60 cm Wandschouwkap
 • Voor wandmontage
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie
 • Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie
Siemens studioLine LC97BIR55 Wandschouwkap
Siemens LC97BIR55 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Eiland schouwkappen

Siemens LF91BA572 studioLine eilandschouwkap

De Siemens LF91BA572 eilandkap is perfect voor een kookeiland.

 • De afzuigcapaciteit van 710 m³/h zorgt voor zuivere lucht tijdens het koken.
 • De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken.
 • Intensiefstand met automatische terugschakeling: verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit bij sterke keukenluchtjes gedurende 9 minuten.
 • Bijzonder stil: 49 dB.
 • 90 cm Eilandschouwkap.
 • Voor plafondmontage boven het kookeiland.
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie.
 • Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie.
Siemens studioLine LF91BA572 eilandschouwkap
Siemens LF91BA572 studioLine

Eco+Energie label AEfficiënte koolborstelloze iQdrive technologie90 cm brede afzuigkapLED verlichting

Siemens LF91BUV55 studioLine eilandschouwkap

De Siemens LF91BUV55 eilandschouwkap overtuigt met een zeer hoge afzuigcapaciteit en het prachtige studioLine design dat perfect past bij uw keuken.

 • Indrukwekkende afzuigcapaciteit (940 m³/h) voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De afzuigcapaciteit van uw afzuigkap kan worden aangepast via uw kookplaat of via de Home Connect-app.
 • De afzuigkap past automatisch het afzuigvermogen aan de hoeveelheid kookdampen en geuren aan dankzij de climateControl sensor.
 • Helder zicht en aangename sfeer tijdens het koken met individueel in te stellen kleurtemperatuur via Home Connect.
 • Bijzonder stil: 62 db(A).
Siemens studioLine LF91BUV55 Eilandschouwkap
Siemens LF91BUV55 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LF98BIR55 studioLine eilandschouwkap

De Siemens LF98BIR55 eilandschouwkap overtuigt met hoge afzuigcapaciteit en het prachtige studioLine design dat perfect past bij uw keuken.

 • Indrukwekkende afzuigcapaciteit (810 m³/h) voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De afzuigcapaciteit van uw afzuigkap kan worden aangepast via uw kookplaat of via de Home Connect-app.
 • Helder zicht en aangename sfeer tijdens het koken met individueel in te stellen kleurtemperatuur via Home Connect.
 • Bijzonder stil: 54 db(A).
Siemens studioLine LF98BIR55 Eilandschouwkap
Siemens LF98BIR55 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Plafondunits

Siemens LR29CQS25 studioLine plafondunit

De Siemens studioLine LF159RF50 plafondunit overtuigt met een bijzonder hoge afzuigcapaciteit en het tijdloze design.

 • De bijzonder krachtige en stille motor met een indrukwekkende afzuigcapaciteit (900 m³/h) zorgt voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De vermogensstand en het licht van de afzuigkap kunnen worden aangepast via uw kookplaat dankzij het cookConnect systeem – of automatisch worden geregeld met de climateControl Sensor die de hoeveelheid kookdampen en geurintensiteit detecteert.
 • Gebruik de vriendelijke Home Connect-app of spraakbesturing met gangbare taalassistenten om de afzuigkap te bedienen.
 • De hoogwaardige LED verlichting met instelbare kleurtemperatuur zorgt altijd voor een perfecte sfeer in uw keuken.
 • Bijzonder stil: 56 db(A).
Siemens studioLine LR29CQS25 plafondunit
Siemens LR29CQS25 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LR99CQS25 studioLine plafondunit

De Siemens studioLine LR99CQS25 plafondunit overtuigt met een bijzonder hoge afzuigcapaciteit en het tijdloze design.

 • De bijzonder krachtige en stille motor met een indrukwekkende afzuigcapaciteit (900 m³/h) zorgt voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De vermogensstand en het licht van de afzuigkap kunnen worden aangepast via uw kookplaat dankzij het cookConnect systeem – of automatisch worden geregeld met de climateControl Sensor die de hoeveelheid kookdampen en geurintensiteit detecteert.
 • Gebruik de vriendelijke Home Connect-app of spraakbesturing met gangbare taalassistenten om de afzuigkap te bedienen.
 • De hoogwaardige LED verlichting met instelbare kleurtemperatuur zorgt altijd voor een perfecte sfeer in uw keuken.
 • Bijzonder stil: 56 db(A).
Siemens studioLine LR99CQS25 plafondunit
Siemens LR99CQS25 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Eco+Energie label AEfficiënte koolborstelloze iQdrive technologie90 cm brede afzuigkapLED verlichtingRandafzuiging

Siemens LR97CBS25 studioLine plafondunit

De Siemens LR97CBS25 studioLine plafondunit overtuigt met een hoge afzuigcapaciteit en het tijdloze design.

 • De stille motor met zijn indrukwekkende afzuigcapaciteit (760 m³/h) zorgt voor het efficiënt verwijderen van kookdampen en geuren.
 • De vermogensstand en het licht van de afzuigkap kunnen worden aangepast via uw kookplaat dankzij het cookConnect systeem – of automatisch worden geregeld met de climateControl Sensor die de hoeveelheid kookdampen en geurintensiteit detecteert.
 • Gebruik de vriendelijke Home Connect-app of spraakbesturing met gangbare taalassistenten om de afzuigkap te bedienen.
 • De LED verlichting met instelbare kleurtemperatuur zorgt altijd voor de juiste sfeer in de keuken.
 • Bijzonder stil: 56 db(A).
Siemens studioLine LR97CBS25 plafondunit
Siemens LR97CBS25 studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Vlakschermkappen

Siemens LI69SB673 studioLine vlakschermkap

De Siemens LI69SB673 ruimtebesparende plafondunit kan perfect in het plafond worden geïnstalleerd.

 • De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken.
 • De afzuigcapaciteit van 930 m³/h zorgt voor zuivere lucht tijdens het koken.
 • Bijzonder stil: 42 dB.
 • Intensiefstand met automatische terugschakeling: verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit bij sterke keukenluchtjes.
 • 60 cm Vlakschermkap
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie
 • 1 Dubbelzijdige high performance motor. Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie
Siemens studioLine LI69SB673 vlakschermkap
LI69SB673 studioLine

Eco+Energie klasse A+Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie60 cm brede afzuigkapLED verlichting

Siemens LI99SB673 studioLine vlakschermkap

De Siemens LI99SB673 ruimtebesparende plafondunit kan perfect in het plafond worden geïnstalleerd.

 • De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken.
 • De afzuigcapaciteit van 930 m³/h zorgt voor zuivere lucht tijdens het koken.
 • Bijzonder stil: 42 dB.
 • Intensiefstand met automatische terugschakeling: verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit bij sterke keukenluchtjes.
 • 90 cm Vlakschermkap
 • Geschikt voor luchtafvoer of recirculatie
 • 1 Dubbelzijdige high performance motor. Efficiënte koolborstelloze iQdrive technologie
Siemens studioLine LI99SB673 vlakschermkap
LI99SB673 studioLine

Eco+Energie klasse A+90 cm brede afzuigkapEfficiënte koolborstelloze iQdrive technologieLED verlichting

Siemens LI97SA560S studioLine vlakschermkap

De Siemens LI97SA560S ruimtebesparende plafondunit kan perfect in het plafond worden geïnstalleerd.

 • De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken.
 • De afzuigcapaciteit van 700 m³/h zorgt voor zuivere lucht tijdens het koken.
 • Geluidsniveau: 66 dB
 • Intensiefstand met automatische terugschakeling: verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit bij sterke keukenluchtjes.
 • 60 cm Vlakschermkap
 • Dim functie
Siemens studioLine LI97SA560S Vlakschermkap
Siemens LI97SA560S studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens LI67SA560S studioLine vlakschermkap

De Siemens LI67SA560S ruimtebesparende plafondunit kan perfect in het plafond worden geïnstalleerd.

 • De energiezuinige LED-verlichting zorgt voor optimaal zicht tijdens het koken.
 • De afzuigcapaciteit van 700 m³/h zorgt voor zuivere lucht tijdens het koken.
 • Geluidsniveau: 66 dB
 • Intensiefstand met automatische terugschakeling: verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit bij sterke keukenluchtjes.
 • 60 cm Vlakschermkap
 • Dim functie
 • Metalen vetfilter
Siemens studioLine LI67SA560S Vlakschermkap
Siemens LI67SA560S studioLine

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

NIEUW InductionAir geïntegreerd afzuigsysteem in een inductiekookplaat

Siemens ED877FS21E studioLine

Siemens studioLine ED877FS21E inductiekookplaat

CombiAir kookplaat met afzuiging, 80 cm

 • Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging.
 • De combiZone stelt u in staat te koken met extra grote pannen.
 • Met de touchSlider bediening kunt u de stand eenvoudig en direct instellen met een vingeraanraking of slide-beweging
 • studioLine Deep Black Edition design.
 • Panherkenning (automatische aanpassing van de kookzone aan de pan)
 • braadSensor met 4 verschillende braadniveaus en 9 automatische programma’s
 • Timer met uitschakelfunctie voor alle kookzones, kookwekker

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens EX807LX33E studioLine

Siemens studioLine EX807LX33E inductiekookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem

InductionAir inductiekookplaat, 80 cm

 • ClimateControl sensor past het afzuigvermogen automatisch aan de hoeveelheid kookdampen
 • 4 elektronsich geregelde Flex-inductiekookzones, die gecomineerd kunnen worden tot twee langwerpige kookzones
 • Braadsensor die d.mv. sensoren de temperatuur in de panbodem meet. Zodra de temperatuur te hoog of te laag is wordt automatisch het vermogen van de zone aangepast.
 • Met de dual lightSlider bedient u de kookplaat heel makkelijk en intuitief.
 • powerMove: intuitieve bediening dankzij drie zones met verschillende temperaturen, die automatisch activeren.
 • Tijdbesparend onderhoud door uitneembaar vaatwasser bestendig gietijzeren luchtinlaat, vetfilter en opvanreservoir,

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens EX877LX33E studioLine

Siemens studioLine EX877LX33E inductiekookplaat

InductionAir inductiekookplaat, 80 cm

 • ClimateControl sensor past het afzuigvermogen automatisch aan de hoeveelheid kookdampen
 • 4 elektronsich geregelde Flex-inductiekookzones, die gecomineerd kunnen worden tot twee langwerpige kookzones
 • Met de dual lightSlider bedient u de kookplaat heel makkelijk en intuitief.
 • powerMove: intuitieve bediening dankzij drie zones met verschillende temperaturen, die automatisch activeren.
 • braadSensor: houdt de gewenste temperatuur van de pan constant, zodat niets aanbakt!
 • Uitneembaar vaatwasser bestendig gietijzeren luchtinlaat, vetfilter en opvanreservoir voor tijdbesparend bij onderhoud

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Meer Siemens studioLine apparatuur

Het design van studioLine is even tijdloos als modern; de apparatuur is perfect op elkaar afgestemd. Glanzend roestvrij staal zorgt voor een heldere uitstraling. De hoogwaardige materialen zijn prachtig afgewerkt. U kunt het zien, voelen en naar wens combineren. Immers: elk studioLine apparaat kenmerkt zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn.

Bijzondere extra’s.
Ontdek nu ook Siemens studioLine inbouwapparatuur met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens, of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties.

Bekijk ook eens de andere inbouwapparaten van deze innovatieve productlijn van Siemens.

Vaatwassers Koelkasten Afzuigkappen Ovens Kookplaten Magnetrons Koffiemachines