Siemens studioLine logo

Functies Siemens studioLine koelkasten

De integreerbare koelkasten en koel-/vriescombinaties van Siemens zijn uitgerust met vele innovatieve functies. Daarnaast zijn de meeste studioLine koelkasten uitgerust met vele innovatieve extra‘s zoals: chromen randen, 2 dividerBoxen, een softClose-deursluiting, verchroomd flessenrek en langzaam dimmende LED-verlichting.

Eco+ Meer efficiëntie, betere prestaties

ecoPlusBij Siemens kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment vaatwassers. Al onze speedMatic vaatwassers zijn spaarzaam met water én met energie. Dat komt onder andere doordat ze zijn uitgerust  met Siemens‘ iQdrive motor: efficiënt, duurzaam en stil. Onze topmodellen zijn ook uitgerust met Zeolith®-droogsysteem.

noFrost-luchtcirculatiesysteem

noFrostRijp- en ijsvorming zorgen voor een hoger energieverbruik. Daarnaast kost ontdooien tijd en stroom. Het noFrost-luchtcirculatiesysteem leidt vochtige lucht uit de binnenruimte naar buiten en voorkomt rijp- en ijsvorming. Zo hoeft u uw koelkast en vriezer niet meer te ontdooien.

lowFrost

lowFrostUw koelkast brengt ijsafzetting terug en laat het vriesgedeelte sneller ontdooien dan andere systemen.

vitaFresh

vitaFreshDe vitaFresh zone houdt levensmiddelen tot drie keer langer vers en beschikt over drie studioLine extra’s: de heldere LEDlampjes maken het verdiepte vitaFreshvak overzichtelijk, levensmiddelen blijven langer vers dankzij de geribbelde bodem en het luchtfilter neutraliseert onaangename geurtjes tijdens de gehele levensduur van het apparaat.

Nieuw: hydroFresh

hydroFreshDe luchtvochtigheid van de hydroFresh-box kan precies worden geregeld zodat er een constant klimaat en een optimale luchtvochtigheid ontstaat. Hierdoor kunt u groente en fruit twee keer zo lang vers houden. De gegolfde bodem zorgt voor verspreiding van vocht onder de levensmiddelen. Het resultaat: groente- en fruitproducten blijven twee keer zo lang vers en smaak, kleur, vitaminen en voedingsstoffen blijven behouden. U hoeft niet meer zo vaak boodschappen te doen en ook voedsel weg gooien is verleden tijd.

Zacht sluitende deuren

softlose deursluitingU hoeft niet langer bang te zijn dat de deur van de koelkast niet goed wordt gesloten. Alle studioLine koelkasten zijn uitgerust met softClose, waardoor de deuren gelijkmatig, gecontroleerd en langzaam dichtgaan.