Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG koelkasten en vriezers

ATAG logo We love to CookKoelkasten, koelvriescombinaties, side-by-side en vriezers van ATAG bieden de optimale omstandigheden om je ingrediënten lang vers te houden. Verse producten vormen voor elke thuiskok de basis van een smakelijke, en gezonde maaltijd. Vis die rechtstreeks uit de zee komt, groente en kruiden van de markt en plukvers fruit. Voor deze producten wil je  kunnen vertrouwen op een ruime, overzichtelijke en goedverlichte koelkast die jouw verse producten onder perfecte omstandigheden voor langere tijd bewaart. Fruit op een koele plek met een hoge  luchtvochtigheid en kaas op een droge plek. Vis iets kouder dan melk. ATAG technieken voor koelen en vriezen zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en met de hoogste stilteniveaus. Tegelijkertijd is ATAG  praktisch: een kookliefhebber wil een indeling die flexibel is aan te passen, goede binnenverlichting en een digitale temperatuuraanduiding. Zo zorgt ATAG ervoor dat je blindelings naar je dagverse producten kunt grijpen.

Welke koelkast, vriezer of combinatie kies je?

Het juiste formaat kiezen

Het beste formaat

Naast de koeleigenschappen speelt ook de omgeving en de plek in de keuken een belangrijke rol bij het kiezen van je koelkast. ATAG biedt oplossingen voor elke combinatie, maar bedenk een paar dingen. Wil je een oven of magnetron boven de koelkast plaatsen? Een kleiner formaat houdt de oven toegankelijk. Wil je koelen en vriezen in de keuken? Dan kun je kiezen uit twee toestellen naast elkaar, een combi toestel of een Amerikaanse side-by-side koelkast.

Deur-op-deur montage

Deur-op-deur montage

Bij de deur-op-deur montage wordt de meubeldeur op de deur van de koelkast bevestigd. Omdat er hierdoor een grotere openingshoek ontstaat maakt dit de koelkast makkelijker toegankelijk. De deur kan dus verder open. Ook zijn er koelkasttypes waarbij de deur niet per ongeluk op een kier kan blijven staan, omdat deze vanzelf sluit.

Sleepdeur montage

Sleepdeur montage

Bij een sleepdeur montage beweegt de koelkastdeur mee met de meubeldeur. De deuren worden aan elkaar bevestigd met een zogeheten sleepgeleider. De koelkastdeur en de meubeldeur hangen aan hun eigen scharnieren.

Side-by-side koelkasten

Side-by-side koelkasten

Als je er de ruimte voor hebt, is een Amerikaanse koelkast een geweldige optie: super groot en luxueus. De side-by-side koelkasten van ATAG hebben bovendien een ruime keuze in extra’s. Zo zijn ze te verkrijgen met ijsblokjesmachine en zelfs met een minibar.

Het Cooling Center van ATAG bestaat uit een vriezer, wijnklimaatkast en een koeler, en is voorzien van luxe RVS deurpanelen en handgrepen.

ATAG Cooling Center

Het ultieme pronkstuk in de keuken van de kok die zijn ingrediënten serieus neemt. Het Cooling Center van ATAG bestaat uit een vriezer, wijnklimaatkast en een koeler, en is voorzien van luxe RVS deurpanelen en handgrepen.

ATAG wijnklimaatkast - De droom van wijnliefhebbers

De droom van elke wijnliefhebber

Met een ATAG wijnklimaatkast bewaar je zowel witte als rode wijn op de perfecte temperatuur. Wijnklimaatkasten zorgen voor alles wat je met zorg hebt uitgekozen: met houten schappen en een glazen deur met UV-filter blijven jouw favorieten wijnen goed bewaard.

Ervaar de nieuwe en natuurlijke manier van koelen

Bij ATAG is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan de ontwikkeling van een compleet nieuwe reeks koelkasten. Deze koelkasten zijn geheel in eigen huis geproduceerd. Het doel was om een premium range van koelkasten te ontwikkelen die alles biedt voor de kookenthousiasteling en designliefhebber: optimale omstandigheden om de ingrediënten lang vers te houden, een overzichtelijke en flexibele indeling, gebruik van hoogwaardige materialen en een heldere verlichting.

Ervaar de nieuwe en natuurlijke manier van koelen

Nieuwe serie koelkasten

ATAG heeft een nieuwe serie koelkasten ontwikkeld voor de nis 178 cm: koelvriescombinaties, enkeldeur koelkasten met en zonder vriesvak en een vriezer. De topserie is onderdeel van de MAGNA-lijn en bestaat uit drie modellen. ATAG heeft bij de ontwikkeling van deze modellen hoogwaardige specificaties en een onderscheidend karakter nagestreefd die aansluiten bij hun passie voor kwaliteit.

Precieze temperatuurregeling

Om te beginnen heeft deze serie een precieze elektronische temperatuurregeling die ervoor zorgt dat de temperatuur in de hele koelkast nauwkeurig is. Aan de hand van het uitgebreide display kan de temperatuur eenvoudig ingesteld en afgelezen worden. Dit wordt ondersteund door het CoolFlow+- systeem, dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koele lucht in de hele koelkast. Hierdoor is er geen temperatuurverschil meer tussen boven- en onderin de koelkast.

Vriesgedeelte

Het ATAG No Frost systeem voorkomt de vorming van ijskristallen op je producten. Zo hoef je nooit meer een ijslaag weg te vegen om te zien wat je in handen hebt. Daarnaast schuiven de vrieslades makkelijker in en uit doordat ze voorzien zijn van telescoopgeleiding.

Langer vers met DuraFresh

Het DuraFresh-systeem is ontwikkeld voor het langer vers houden van vlees, vis, zuivel, groenten en fruit. Het bestaat uit speciale klimaatzones met een eigen temperatuur en luchtvochtigheid. Hiermee creëer je de optimale omstandigheden voor de verschillende voedingsmiddelengroepen. De temperatuur van de DuraFresh lades is in te stellen op vier verschillende niveaus, afhankelijk van wat er bewaard wordt. In het display staat de temperatuur aangegeven voor de bovenste lade (-2, 0, 2 of 5 ºC). De lades eronder zijn precies 2 ºC warmer. De bovenste lade heeft een relatief droog klimaat, geschikt voor vlees, vis en zuivel. De onderste lades hebben een hogere luchtvochtigheid die automatisch gereguleerd wordt door een membraan. Ideaal voor groente en fruit.

Door dit DuraFresh systeem blijven jouw kostbare ingrediënten tot drie keer langer vers en blijven vitaminen, mineralen en smaak behouden.

De in hout uitgevoerde BreakfastTray

Design

Bij het ontwerp van hun koel- en vriesapparatuur heeft ATAG weloverwogen alleen voor hoogwaardige materialen gekozen, zoals glas, helder kunststof en RVS. Voor enkele accessoires hebben ze gekozen voor een natuurlijk materiaal: hout. Dit betreft geselecteerd hout uit Europese bossen dat een speciale behandeling heeft ondergaan van stomen en oliën voor een langere levensduur. In de koelkast vind je de BreakfastTray (deze is voor de koelvriescombinatie als accessoire te bestellen). Ook de BottleTray en de basis van de MultiBox van de koelvriescombinatie zijn in hout uitgevoerd. De hoogwaardige constructie van de ATAG koelkasten wordt gecompleteerd door telescoopgeleidingen van de lades met soft-close en een soft-close deurscharnier. Glasplateaus en deurbalkons zijn eenvoudig in hoogte te verstellen voor een flexibel gebruik van de ruimte. De heldere LED-verlichting zorgt voor overzicht in de koelkast en een mooie uitstraling.

Amerikaanse koelkasten

Amerikaanse koelkasten zijn super groot en luxueus. Als je de ruimte hebt dan is zo’n Side-by-side koelkast het einde. Amerikaanse koelkasten zijn ook verkrijgbaar met een ijsblokjesmachine en minibar. Nog een goed idee is de Cool Select zone bij bepaalde side-by-side koelkasten. Je krijgt als het ware een koelkast in een koelkast, want deze speciale koellade heeft 4 verschillende functies. Quick cool dient om je drankjes super snel te koelen. De ontdooifunctie ontdooit zeer gelijkmatig en de nul-graden instelling houdt groenten en fruit langer vers. Met de Soft-freeze instelling bevries je het vocht in jouw product op -5 °C. Hierdoor kun je als een volleerde chef voor een prachtige carpaccio tonijn in heel dunne plakjes snijden.

Amerikaanse koelkasten zijn super groot en luxueus. Als je de ruimte hebt dan is zo’n Side-by-side koelkast het einde.

Een ATAG koelkast voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij koel- en vriesapparaten zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de koelkasten van ATAG door ons groot worden ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze compleet nieuwe reeks koelkasten dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop jouw ATAG koelkast voor de laagste prijs!

Functies ATAG koelen en vriezen

Elke smakelijke, gezonde maaltijd begint bij verse ingrediënten. Dan is een ruime, overzichtelijke en goed verlichte koeling die jouw producten onder perfecte omstandigheden bewaart eigenlijk onmisbaar. De koel- en vriestechnieken van ATAG zijn doordacht: energiezuinig, duurzaam en stil. Hieronder hebben we een aantal functies van de verschillende koelsystemen voor je opgesomd. Het aantal beschikbare functies is afhankelijk van het koelapparaat dat je kiest.

Super cool functieSuper cool
Handig als een grote hoeveelheid niet gekoelde producten in de koelkast, bijvoorbeeld na het boodschappen doen. Door het snel terugkoelen wordt de houdbaarheid verlengd en wordt de versheid beter behouden.
En zo krijgen de ingrediënten die reeds in de koelkast staan ook niet de kans op te warmen.

Fast freeze functieFast freeze
Handig als een grote hoeveelheid niet ingevroren producten in de vriezer wordt geplaatst, bijvoorbeeld na het boodschappen doen. Door het snel terugkoelen wordt de houdbaarheid verlengd en wordt de versheid beter behouden. En zo krijgen de ingrediënten die reeds in de vriezer zitten ook niet de kans op te ontdooien.

Climate control functieClimate control
Elektronisch gestuurde thermostaat, voor een zeer constante temperatuur. De temperatuur is af te lezen en in te stellen op het elektronische display. Bij de grotere koelkasten zorgt bovendien een ventilator ervoor dat de temperatuur overal in de koelruimte gelijkmatig verdeeld is (cool flow). Na het openen of opbergen van verse producten zorgen sensoren ervoor dat de koelkast weer op de juiste koeltemperatuur komt.

Soft closeSoft-close
Met de soft-close deursluiting sluit de deur automatisch vanuit een bepaalde openingshoek. De deur sluit uit zichzelf zachtjes, waardoor kleine kinderhandjes veilig zijn en de flessen in de deurvakken niet rinkelen. Zo sluit de koelkast deur net zo comfortabel als de keukenlades. Een bijkomend voordeel is dat de deur nooit per ongeluk op een kier blijft staan blijft staan waardoor producten sneller kunnen bederven.

No frost functieNo frost
Met het No Frost systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Bovendien beslaan de lades niet en blijven de etiketten van levensmiddelen leesbaar omdat er geen rijp op komt.

IJsblokjesmachineIJsblokjesmachine
De ijsblokjesmachine werkt volautomatisch op een vaste wateraansluiting, zodat je altijd snel en eenvoudig beschikt over een ruime voorraad aan ijsblokjes of schaafijs. De ijsblokjes vriezen niet aan elkaar en zijn altijd van constante kwaliteit.

Durafresh functieDurafresh
Met het DuraFresh koelsysteem zorgt ATAG dat de kwaliteit van versproducten beter bewaard blijft. Zo blijven de vitamines en mineralen langer behouden, evenals de smaak en structuur. Je beschikt daardoor veel langer over verse levensmiddelen in de koeling. Het systeem bestaat uit meerdere nulgradenzones (Climatfresh boxen) met instelbare luchtvochtigheid:

  • Lage luchtvochtigheid voor kaas en vleeswaren
  • Hogere luchtvochtigheid voor groenten en fruit, zodat ze beschermd worden tegen uitdroging.

Koelkast met LED verlichtingLED verlichting
Een kookliefhebber wil goede binnenverlichting. Dankzij de energiezuinige LED verlichting heb je optimaal zicht op jouw dagverse producten.

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over ATAG koelkasten meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: