• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige
BORA Classic 2.0
BORA logo

BORA Classic 2.0 – Grenzeloze vrijheid zonder afzuigkap

BORA Classic is een modulair opgebouwd kookveld afzuigsysteem waarbij de afzuiging en kookplaat zich naast elkaar bevinden in een minimalistisch design. Combineer eenvoudig met twee, drie of nog meer kookplaten en afzuigmodule(s). Beperkt zicht en geluidsoverlast door een grote afzuigkap behoren hierdoor tot het verleden.

Nieuw in de BORA Classic 2.0 is de revolutionaire centrale bediening. Hierdoor gaat er geen kookoppervlakte verloren. Voor een modulair systeem is dit een absolute primeur. Een BORA kookplaat met afzuiging wordt zo de blikvanger van je keuken. De BORA Classic is door je vinger omhoog of omlaag te bewegen heel eenvoudig bedienen. Je krijgt intuïtief toegang tot alle belangrijke functies met slechts één druk op de knop. Maximale flexibiliteit voor de individuele keuken.

BORA Classic 2.0 kookplaten en kookveldafzuiging

Het modulaire systeem van de BORA Classic 2.0 biedt een ruime keuze aan kookvelden. Van oppervlakte-inductie en gas tot het Tepan kookveld. Al deze kookvelden zijn vrij te combineren met het afzuigsysteem. Ook combinaties met één, drie of nog meer kookvelden vormen geen enkel probleem.

BORA Classic CKT

BORA Classic Tepan kookveld met 2 kookzones

BORA Classic CKFI

BORA Classic oppervlakte-inductiekookveld van glaskeramiek met 2 koppelbare kookzones

BORA Classic CKIW

BORA Classic inductiewok van glaskeramiek

BORA Classic CKI

BORA Classic inductiekookveld van glaskeramiek met 2 kookzones

BORA Classic CKCB

BORA Classic HiLight-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 1 ring/2 ringen/braadslee

BORA Classic CKCH

BORA Classic Hyper-kookveld van glaskeramiek met 2 kookzones 1 ring/2 ringen

BORA Classic CKA2

BORA Classic kookveldafzuiging

De voordelen van de BORA Classic 2.0

De nieuwe BORA Classic 2.0 kookplaten en afzuiging zorgen voor maximale flexibiliteit voor de individuele keuken. Het krachtige afzuigsysteem zorgt ervoor dat kookgeuren en -dampen geen kans krijgen om op te stijgen en direct bij de pan worden opgezogen. Ontdek alle voordelen van de BORA Classic kookveldafzuiging!

Intuïtieve sControl+-bediening

Intuitieve sControl-bediening van de BORA Classic 2.0

De unieke bediening van de BORA Classic is echt het summum van gebruiksgemak. Gewoon met je wijsvinger heen- en weer bewegen in de groef of gewoon aantikken en klaar is Kees. Alle essentiële functies zijn via een licht contact te bedienen.

Uiterst stil

De BORA Classic 2.0 is uiterst stil.

Alle BORA-systemen zijn – zelfs bij hoge vermogensniveaus – uiterst stil. Dit komt door de optimale luchtgeleiding en het gebruik van extreem stille motoren in het plintgedeelte van de keuken. Hierdoor is er geen afleiding tijdens het koken en kunnen de gesprekken onverstoord doorgaan.

Eenvoudig te reinigen

De BORA Classic 2.0 is eenvoudige te reinigen.

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de makkelijk toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig worden verwijderd. Je stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, waar ze heel weinig plaats innemen.

Extra groot kookoppervlak

Extra groot kookoppervlak van de BORA Classic 2.0

Door de centrale bediening aan de afzuiging zijn er bij de kookvelden geen bedieningsknoppen nodig. Zo is er altijd voldoende plaats om vier tot wel 24 cm grote kookpotten op de kookplaat te plaatsen.

Minimalistisch design

Minimalistisch design van de BORA Classic 2.0

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. Door de perfecte belijning met zijn onopvallende maar toch zeer elegante look past dit systeem in elk modern keukenontwerp. In de stand-bystand is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar. En als het systeem actief is, zorgt de intelligente verlichting dat alleen het essentiële zichtbaar is.

De BORA kookveld afzuigsystemen

Het kookveld afzuigsysteem van BORA is een compleet systeem met garantie. De BORA systeemproducten toveren de productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen. Door de perfect op elkaar afgestemde onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en een 100% werkingsgarantie.

BORA Luchtafvoersysteem

Luchtafvoersysteem

Bij een BORA luchtafvoersysteem worden de kookdampen rechtstreeks naar buiten geleid. Dit gebeurt via de motor, het kanaalsysteem BORA Ecotube en het muurrooster BORA 3box. Kookdampen en geurtjes worden zo volledig uit de kookzone verwijderd. Ale BORA systemen werken met intelligente stromingstechniek. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht uit het huis geleid en aldus energie bespaard. Dit in tegenstelling tot conventionele afzuigkappen die werken met grote transportvolumes, met warmteverlies als gevolg.

BORA Recirculatiesysteem

Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is de alternatieve oplossing voor de luchtafvoervariant. De kookdampen worden hierbij via de motor in het speciaal ontwikkelde recirculatiefilter ULB1, ULB3 of BAKFS (alleen Basic) geleid. De geuren van de keukenafvoerlucht worden in deze filter effectief geelimineerd. Op die manier zorgen ook de BORA recirculatiesystemen voor schone lucht in de keuken. Omdat bij recirculatiesystemen de warme lucht in het huis wordt gehouden, zijn deze ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

BORA Classic 2.0 Effect

Video BORA Classic 2.0 Effect.
BORA Classic 2.0 prijs.

Wat kost een BORA Classic 2.0 kookplaat met afzuiging?

De Bora Classic 2.0 kookveldafzuiging is modulair opgebouwd. Hierdoor wordt de prijs van de BORA Classic 2.0 onder andere bepaald door de gekozen kookvelden. Daarnaast is het type afzuigsysteem voor de totaalprijs ook van belang. Je hebt hierbij de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem. De prijzen liggen daarom tussen de €3400 tot €6400. Neem daarom voor een vrijblijvende prijsberekening – van een op jouw kookwensen afgestemd afzuigsysteem en kookvelden – contact op met onze klantenservice.

Meer informatie over BORA apparatuur!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over de BORA kookplaten met afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

Kies een winkel

Keuzehulp BORA kookplaat afzuiging

Keukenblok of kookeiland, familierecept of een sterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Naast de Classic 2.0 productlijn heeft BORA nog 5 innovatieve productlijnen, elk met meerdere producten. Vind je het lastig om te beslissen welke kookplaat afzuiging het beste bij jou past? Wij bieden je met onderstaande tabel ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van de Bemmel & Kroon showrooms. Hier kan je Bora’s kookplaten met afzuiging met eigen ogen ervaren en de mogelijkheden met een adviseur bespreken.

X PurePureGP4US PureClassic 2.0Professional 2.0 & 3.0
OntdekOntdekOntdekOntdekOntdekOntdek
SYSTEEMTYPE
Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzonesCompact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones
Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookveldenModulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden
SOORT KEUKEN
Standaard keukenblok met een diepte van 60 cmStandaard keukenblok met een diepte van 60 cm
Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cmExtra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm
Kookeiland met een diepte van min. 70 cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
Kastbreedte vanaf 60cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
WELK SOORT KOOKVELD
Inductie kookveldInductie
Straalelement kookveldStraalelement
Gas kookveldGas
Teppanyaki kookveldTepan kookveld
Wok kookveldWok
SOORT BEDIENING
Touchbediening op kookveld
BedieningsknopBedieningsknop
BORA Classic afzuigsysteem

Garantie op BORA kookveld afzuigsystemen

Op alle BORA producten heb je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast biedt BORA op elk kookveldafzuigsysteem een GRATIS garantieverlenging naar 3 jaar aan. Noteer hiervoor de registratiecode die zich op een sticker op de kookveldafzuiging bevindt. Door deze op de website van BORA in te voeren is de garantieverlenging helemaal gratis! Deze garantieverlening kan op elk BORA afzuigysteem worden toegepast.

Registreer hier jouw BORA systeem

BORA Classic inductiekookplaat met afzuiging
BORA Classic kookveldafzuiging

Bora zelf ervaren? Kom langs in één van onze showroom

Zie jij het ook wel zitten om die grote afzuigkap boven je kookplaat te vervangen voor een nieuw Bora Classic 2.0 afzuigsysteem? In de showrooms van Bemmel & Kroon kan je het Classic systeem en de andere productlijnen van BORA zelf ervaren en de mogelijkheden bespreken. Deze afzuigsystemen zijn bovendien geluidsarm, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lawaaierige afzuigkappen.

Ervaar BORA zelf in één van onze showrooms

Bora zelf beleven één van onze showroom van Bemmel & Kroon
Kom onze showroom keukens en het BORA systeem live bekijken
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend