• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10
Vorige
BORA Pure
BORA logo

BORA Pure – Het vlaggenschip van je keuken

BORA Pure is het nieuwe, compacte kookveldafzuigsysteem van BORA. Kookplaat en afzuiging in één met een puristisch, strak en minimalistisch design. Hiermee behoort een beperkt zicht en geluidsoverlast door een grote afzuigkap tot het verleden.

Bij de BORA Pure kookplaten, die in 2019 zijn geïntroduceerd, loopt de ronde afzuigmodule mooi over in het glas van de inductiekookplaat. Het ronde afzuigrooster is leverbaar in de kleuren: zwart, mintgroen, lichtbruin, blauw, donkerrood en oranje. De onderdelen van de afzuigmodule zijn in de vaatwasser eenvoudig te reinigen. Via een handige touch control slider is de kookplaat eenvoudig te bedienen.

BORA Pure kookplaten

Inductiekookplaat (PURU of PURA)

BORA’s nieuwste kookveldafzuiging systeem en opvolger van de Basic is de BORA Pure. Kookplaat en afzuiging van kookdampen zijn bij dit afzuigsysteem in één compacte eenheid gecombineerd. De complete set is (voor gebruik met recirculatie) in enkele minuten ingebouwd en klaar voor gebruik. De luchtafvoer-variant hoef je alleen met overeenkomstige kanalen en een muurrooster te verbinden. Ben je op zoek naar een oplossing die zowel esthetisch als supereffectief is? Dan is de BORA Pure de perfecte oplossing voor jouw keuken.

BORA pure PURU

BORA Pure PURU
BORA PURU kookplaat kopen

BORA Pure inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging – Recirculatie

BORA Pure PURA

BORA Pure PURA
BORA PURA kookplaat kopen

BORA Pure inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging – Luchtafvoer

De voordelen van de BORA Pure

De nieuwe BORA Pure kookplaat met afzuiging is een klasse apart en wordt niet voor niets “Het vlaggenschip van je keuken” genoemd. Ontdek alle voordelen van de BORA Pure kookveldafzuiging!

Intuïtieve sControl-bediening

Video BORA Pure - Intuitiëve sControl-bediening

De BORA PURU en PURA beschikken oven een unieke verticale slider. Deze maakt de bediening van de inductiekookplaat nog eenvoudiger. Beweeg je vinger omhoog of omlaag of tik het veld aan en klaar. Alle belangrijke functionaliteiten zijn snel te activeren door een simpel contact.

eSwap

Video BORA Pure - eSwap

Bij recirculatie worden de geuren door een superefficiënte actieve-koolfilter geneutraliseerd. Om het vervangen van een filter te vergemakkelijken, gebeurt dit van bovenaf, via een instroomopening. Voordeel is dat de laden of de sokkelpanelen hierdoor niet verwijderd hoeven te worden.

Bijzonder stil

Video BORA Pure - Bijzonder-stil

De BORA Pure is ook op hoge vermogensniveaus altijd uiterst stil. Dat is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor van de BORA PURU en PURA. Hierdoor is er tijdens het koken geen afleiding en kunnen gesprekken onverstoord doorgaan.

Eenvoudige reiniging

Video BORA Pure - Eenvoudige reiniging

Onderdelen die in contact komen met de kookdampen, kunnen via de eenvoudig toegankelijke en brede instroomopening makkelijk worden verwijderd. Je stopt deze onderdelen gewoon in de vaatwasmachine, waar ze heel weinig plaats innemen.

Extra groot kookoppervlak

Video BORA Pure - Extra groot kookoppervlak

Heb jij bij het koken vaak last van ruimtetekort? Of zitten jouw pannen elkaar altijd in de weg? Op de BORA PURU en PURA kookplaat kook je eenvoudig met vier grote pannen tegelijkertijd. Dit danken deze BORA Pure kookplaten aan de centrale bediening en slimme plaatsing van de kookzones.

Minimalistisch design

Video BORA Pure - Minimalistisch design

De afzuiging en het kookveld zijn volledig vlak met het werkblad ingebouwd. De perfecte belijning met zijn onopvallende maar toch zeer elegante look zorgt ervoor dat dit systeem in elk modern keukenontwerp past. In de stand-bystand is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar. Als het systeem actief is, zorgt de intelligente verlichting dat alleen het essentiële zichtbaar is.

Maximale opbergruimte

Videi BORA Pure - Maximale opbergruimte

De BORA Pure inductiekookplaat heeft een geringe toestelhoogte van minder dan 200 mm. Samen met de geïntegreerde recirculatiefiltereenheid blijft er hierdoor heel wat opbergruimte over in de onderkast voor kookpotten en ander keukengerei. Zelfs in de uitvoering van een keukenblok van 60 cm diep hoeven de laden – bij de variant met recirculatie – niet te worden ingekort. Dat is een hele vooruitgang t.o.v. wat momenteel gangbaar is.

Automatische regeling van de afzuiging

Video BORA Pure - Automatische regeling van de afzuiging

De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naargelang je kookgedrag van dat moment. Je hoeft niet meer manueel in te grijpen. De kok kan zich volledig concentreren op het koken.

De BORA kookveld afzuigsystemen

Het kookveld afzuigsysteem van BORA is een compleet systeem met garantie. De BORA systeemproducten toveren de productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen. Door de perfect op elkaar afgestemde onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en een 100% werkingsgarantie.

Luchtafvoersysteem

BORA Luchtafvoersysteem

Bij een BORA luchtafvoersysteem worden de kookdampen rechtstreeks naar buiten geleid. Dit gebeurt via de motor, het kanaalsysteem BORA Ecotube en het muurrooster BORA 3box. Kookdampen en geurtjes worden zo volledig uit de kookzone verwijderd. Ale BORA systemen werken met intelligente stromingstechniek. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht uit het huis geleid en aldus energie bespaard. Dit in tegenstelling tot conventionele afzuigkappen die werken met grote transportvolumes, met warmteverlies als gevolg.

Recirculatiesysteem

BORA Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is de alternatieve oplossing voor de luchtafvoervariant. De kookdampen worden hierbij via de motor in het speciaal ontwikkelde recirculatiefilter ULB1, ULB3 of BAKFS (alleen Basic) geleid. De geuren van de keukenafvoerlucht worden in deze filter effectief geelimineerd. Op die manier zorgen ook de BORA recirculatiesystemen voor schone lucht in de keuken. Omdat bij recirculatiesystemen de warme lucht in het huis wordt gehouden, zijn deze ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

BORA Pure Effect

Video BORA Pure Effect
BORA Pure prijs

Wat kost een BORA Pure kookplaat met afzuiging?

De prijs van de BORA Pure kookveldafzuiging en kookvelden is afhankelijk van het type afzuigsysteem. Je hebt hierbij de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem.

Meer informatie over BORA apparatuur!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over de BORA kookplaten met afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

Kies een winkel

Keuzehulp BORA kookplaat afzuiging

Keukenblok of kookeiland, familierecept of een sterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Naast de Pure productlijn heeft BORA nog 5 innovatieve productlijnen, elk met meerdere producten. Vind je het lastig om te beslissen welke kookplaat afzuiging het beste bij jou past? Wij bieden je met onderstaande tabel ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van de Bemmel & Kroon showrooms. Hier kan je Bora’s kookplaten met afzuiging met eigen ogen ervaren en de mogelijkheden met een adviseur bespreken.

X PurePureGP4US PureClassic 2.0Professional 2.0 & 3.0
OntdekOntdekOntdekOntdekOntdekOntdek
SYSTEEMTYPE
Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzonesCompact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones
Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookveldenModulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden
SOORT KEUKEN
Standaard keukenblok met een diepte van 60 cmStandaard keukenblok met een diepte van 60 cm
Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cmExtra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm
Kookeiland met een diepte van min. 70 cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
Kastbreedte vanaf 60cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
WELK SOORT KOOKVELD
Inductie kookveldInductie
Straalelement kookveldStraalelement
Gas kookveldGas
Teppanyaki kookveldTepan kookveld
Wok kookveldWok
SOORT BEDIENING
Touchbediening op kookveld
BedieningsknopBedieningsknop
De BORA Pure met een lichtbruin afzuigrooster.

Garantie op BORA kookveld afzuigsystemen

Op alle BORA producten heb je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast biedt BORA op elk kookveldafzuigsysteem een GRATIS garantieverlenging naar 3 jaar aan. Noteer hiervoor de registratiecode die zich op een sticker op de kookveldafzuiging bevindt. Door deze op de website van BORA in te voeren is de garantieverlenging helemaal gratis! Deze garantieverlening kan op elk BORA afzuigysteem worden toegepast.

Registreer jouw BORA systeem

Kookveldafzuiging met een minimalistisch design.
Het BORA Pure afzuigsysteem in werking

Zes trendy kleuren

BORA Pure is leverbaar in zes trendy kleuren.

Bora zelf beleven? Kom langs in één van onze showroom

Zie jij het ook wel zitten om die grote afzuigkap boven je kookplaat te vervangen voor een nieuw Bora Pure afzuigsysteem? In de showrooms van Bemmel & Kroon kan je het Pure systeem en de andere productlijnen van BORA in het echt bewonderen en de mogelijkheden bespreken. Deze afzuigsystemen zijn bovendien geluidsarm, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lawaaierige afzuigkappen.

Kies een showroom

Bora zelf beleven één van onze showroom van Bemmel & Kroon
Kom onze showroom keukens en het BORA systeem live bekijken
Den Haag
Neckar 24Industrieterrein Forepark
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Zoeterwoude
Hoge Rijndijk 269Rijneke Boulevard
Donderdag koopavond
Routebeschrijving
Cruquius
Cruquiusplein 50Cruquiusplaza
Vrijdag koopavond
Routebeschrijving
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op:
iDealBancontactCreditcardCreditcardPinnen bij afleveringVooruitbetalen per bankThuiswinkel WaarborgCBW Erkend