• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Scherpe prijzen
  • 3 échte winkels
  • Klantwaardering 9.1 uit 10

ETNA Kookplaten

ETNA keukenapparatuur logo

Welke kookplaat past bij jou?
Wordt het gas, keramisch of inductie? Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over koken. Veel mensen zweren bij gas, vanwege de maximale controle over de vlam. Is je budget beperkt, dan kun je kiezen voor keramisch koken. Een keramische kookplaat is voordelig in aanschaf en eenvoudig schoon te houden. De hit van de laatste jaren zijn inductiekookplaten. De aanschafkosten liggen iets hoger en je hebt er speciale pannen voor nodig, maar daar krijg je veel comfort voor terug.

Wat voor type kookplaat kies jij?

Gas, keramisch of inductie? Het is echt een individuele beslissing. Mensen kiezen een kookplaat die het beste bij hun stijl van koken past. De een vindt het prettig om de gasvlam te zien de ander kiest voor het schoonmaakgemak van een glasplaat of de extra veiligheid van inductie. Een groot aantal gaskookplaten zijn uitgerust met gemetalliseerde bedieningsknoppen, deze zijn afgestemd op de bedieningsknoppen van de ovens en magnetrons uit de ‘Kubieklijn’ en ‘Trendlijn.’ Hiermee creëer je een strak geheel in je keuken. ETNA heeft een kookplaat voor elke keuken: groot, klein, klassiek of modern. En altijd voor een mooie prijs!

Inductie kookplaat

We horen het om ons heen, maar we zien het ook terug in de cijfers. Het koken op inductie wordt steeds populairder. Vooral in huishoudens met kleine kinderen wordt steeds vaker voor inductie gekozen. De tiptoetsen of draaiknoppen zijn voorzien van een kinderslotbeveiliging. De inductiekookplaat reageert snel en geeft alleen warmte af wanneer de pan er op staat. Heel veilig dus! Van gas overstappen op inductie kan gemakkelijk. De ETNA T303ZT, T305ZT en T380ZT zijn geschikt voor 2-fase maar zijn met een eenvoudige instelling om te zetten naar 1-fase zodat ze in een gewoon stopcontact kunnen. De KI160ZT wordt geleverd inclusief stekker en is zelfs plug-and-play voor een normaal geaard 230V stopcontact.

Inductiekookplaat van ETNA

Gaskookplaat

Koken op gas is in Nederland nog steeds heel gangbaar. Net zoals bij de andere energiebronnen geldt ook bij gas: je kiest wat je gewend bent, of je maakt een keuze die beter bij je kookstijl of thuissituatie past. Gas betekent vooral: bedieningsgemak en maximale controle over het vermogen. Met maximaal vijf pitten en krachtige wokbranders heb je alle ruimte om te koken. Wil je een grote kookplaat en inbouwen zonder te zagen? Kies dan voor een kookplaat met een standaard uitsparingsmaat van 56 x 48 centimeter. Op die manier kun je je 60 cm kookplaat vervangen voor een brede kookplaat met 5 branders inclusief een luxe wokbrander.

Gaskookplaat van ETNA

Keramische kookplaat

Waarom zou je voor keramisch kiezen? Lage aanschafprijs, kookgemak en een keramische kookplaat matcht mooi in een moderne keuken. Keramisch wil zeggen: gehard materiaal. Het warmte element zit onder de glasplaat. Het design is mooi strak en schoonmaken is een fluitje van een cent. Vochtige doek erover en klaar! Het kinderslot voorkomt ongewenst gebruik van de kookplaat en de restwarmte indicatie geeft aan dat de kookplaat nog warm is. Wel zo veilig!

Keramische kookplaat van ETNA

ETNA kookplaat voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webshop van Nederland. Hierdoor kunnen wij onze apparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien de apparatuur van ETNA door ons groot wordt ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor een kookplaat van ETNA dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

De apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Aangezien deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webshop worden de prijzen onmiddellijk naar de meest actuele situatie aangepast. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de laagste prijzen.

Koop je ETNA kookplaat voor de laagste prijs!

Kom langs in onze showroom!

Het uitzoeken van de juiste apparatuur voor je keuken vraagt om goed advies. Kom daarom gerust langs in één van onze showrooms om alle ETNA apparatuur te zien en te ervaren. Naast alle werkend opgestelde apparaten vind je hier ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen. Ervaar met eigen ogen al het moois wat wij voor jouw keuken te bieden hebben. In ons showroom bieden gespecialiseerde adviseurs je graag de helpende hand bij het maken van de beste keuze.

Pelgrim kookplaten
Onze keukenshowroom in Cruquius
Pelgrim vaatwassers in onze showroom
Keukens en inbouwapparatuur in één winkel
Keukenshowroom: De next125 -keukencollectie
Voor elke thuiskok het juiste gasfornuis.
Onze keukenshowroom in Den Haag.
Keuken voor kookdemonstratie en masterclasses

Vrijblijvend kookplaat advies?

Bemmel & Kroon Keukens is leverancier van alle ETNA apparatuur waaronder de kookplaat. Naast gaskookplaten, inductie kookplaten en keramische kookplaten van ETNA leveren wij ook alle andere Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn. In onze showroom kun je deze gemakkelijk vergelijken. Onze deskundige adviseurs kunnen je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Zij vertellen je de voor- en nadelen van de verschillende keuze opties zodat jij een kookplaat kiest dat volledig aansluit bij jou wensen en kookgedrag! Kom voor vrijblijvend advies over de voor jou meest geschikte apparatuur langs in één van onze showrooms.

Productgroepen ETNA keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van het oer-Hollands merk ETNA is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over de ETNA kookplaat meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.