Header keuken 1400031
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400018

Design woonkeuken met glazen fronten

De in lavazwart uitgevoerde fronten van deze design woonkeuken vormen een spannende combinatie van mat en glanzend glas. Deze glazen fronten staan in mooi contrast met de in Dennennatuur uitgevoerde houten elementen en kastenwand. Het roestvrijstalen werkblad maakt de design-look van deze ruim opgezette woonkeuken helemaal compleet.

Een overweldigende bandbreedte van maar liefst 27 kleuren – variërend van felle accenten tot bedekt chique – prikkelen de combinatie en bieden ruimte voor een persoonlijke interpretatie van de keuken

Inclusief keukenapparatuur
Deze luxe woonkeuken is uitgerust met de volgende Siemens apparatuur: eilandschouw afzuigtkap, inductiekookplaat, vaatwasser, koffiezetapparaat, koel/vries combinatie en een combi- stoomoven.
Siemens keukenapparatuur

Onze klanten aan het woord

Keuken nieuwbouwwoning

Heldere no nonsense uitleg van de verkoper met proactief meedenken in plaats van het initiatief volledig bij de klant te laten. De lijst met apparaten die ik had uitgezocht werd op bepaalde punten geupgrade zonder dat dit direct grote gevolgen had op de totaalprijs van de keuken. Dit betekent dat we nu een vaatwasser met interne verlichting hebben en een grondprojectie ...

BL

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies