Keuken 1400221 - Rechte landelijke keuken met paneelfronten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400221

Landelijke rechte keukenopstelling

Deze rechte keuken is uitgevoerd in een lichte kleur met een mooi contrasterend granieten aanrechtblad. Strakke lijnen worden in deze moderne keuken gecombineerd met landelijke elementen zoals gelakte gefineerde fronten met een lamel verdeling. De drie hoge hangkasten boven het spoelgedeelte zijn greeploos en bieden extra ruimte voor uw servies en andere keuken accessoires. Dit in tegenstelling tot de fronten van de keukenkastjes en laden onder het werkblad die zijn voorzien van stijlvolle greepjes in RVS.

Inclusief keukenapparatuur
Deze compacte modern landelijke keuken beschikt over apparatuur van de merken Zanussi, Whirlpool en Indesit. De inbouwunit boven de inductie kookplaat is van het merk Siemens. Is deze keuken precies wat u zoekt? Of lijkt het op wat u zoekt, maar heeft u liever een andere kleur of opstelling? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien en helpen u bij het creëren van uw nieuwe keuken.

Zanussi logo Whirlpool logo Indesit logoSiemens logo

Onze klanten aan het woord

Goed verlopen

Een keuken, vanaf het eerste oriënterende gesprek tot de aankoop, de planning en de plaatsing is alles goed verlopen. Ook al is de oplevering van ons nieuwe huis enkele keren naar achteren verschoven, toch is de keuken op tijd geplaatst.

Jan Swinkels

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies