Keuken 1400224 - Witte hoekkeuken met zwevende houten keukenkasten voor inbouwapparaten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400224

Hoekkeuken met zwevende apparatenwand

Een hoekkeuken die is gevormd door een unieke combinatie van keukenkasten. Zo zijn de onderkasten, hangkasten en hoge kastenwand voorzien van een hoogglans laklaminaat front. Zwevende keukenkasten met inbouwapparatuur en kunststof fronten in houtprint maken het geheel compleet. Deze blikvanger verbindt de hoge kastenwand en het aanrecht met kunststof werkblad. De luxe uitstraling van deze afwerking wordt versterkt door een strook van melkglas in de bovenkastjes. Door de legplank boven het zwevende deel in houtprint heeft u uw meest gebruikte servies altijd direct bij de hand.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne keukenopstelling beschikt over een uitgebreide apparatuurset van de merken Whirlpool en Liebherr. Hierdoor is ze uitermate geschikt voor de kookliefhebber die zich helemaal uit wil leven tijdens het koken. Bent u op zoek naar een unieke keuken volledig afgestemd op uw beschikbare ruimte en wensen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak voor een 3D ontwerp van uw droomkeuken.

Liebherr logo Whirlpool logo

Onze klanten aan het woord

Creatief

Na jaren denken en puzzelen eindelijk de juiste opstelling gevonden voor onze kleine keuken. Mede dankzij de creatieve ideeën van verkoper Sander Kalshoven. We zijn tevreden over de plaatsing en het oplossen van kleine transport beschadigingen. Er is in de showroom ruim keuze en voor ieder budget een keuken.

Familie Rotteveel

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies