Keuken 1400229 - Industriële keukenopstelling met spoeleiland en stalen opbergrekken
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400229

Industriële eilandkeuken

Een grote leefruimte met een open keuken vraagt om fraai afgewerkte kasten. Verder moet de keuken snel en makkelijk op te ruimen zijn. Deze industriële eilandkeuken heeft het allemaal. Greeploos uitgevoerde wit gelakte fronten met een zichtbare houtneft, afgewerkt met roest bruine kunststof werkbladen, die veel werkruimte bieden. Samen met de stalen rekken naast de design wandschouw afzuigkap en boven het spoeleiland geven zij deze eilandkeuken haar industriële uitstraling. Dankzij het contrast in materialen ontstaat een warme designuitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
In de tegen de wand geplaatste kookunit is een wijnklimaatkast van Boretti opgenomen. De overige inbouwapparaten waaronder de ovens en warmhoudlade in de ruime kastenwand zijn van het merk Siemens. Liever apparatuur van een ander merk? Geen probleem, in onze showrooms staat de apparatuur van alle A-merken gebruiksklaar opgesteld. De keuze is aan u!

Siemens logo Boretti logo

Onze klanten aan het woord

Vakkundig gedaan

Goed en vakkundig geholpen. En meedenken met de wensen van de klant. En indien nodig met betere voorstellen komen. Ook de montage, het leveren en ophalen van al het verpakkingsmateriaal werd zeer gewaardeerd.

Pieter Groenendijk

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies