Keuken 1400231 - Lichtgrijze hoekkeuken met kunststof aanrechtblad en achterwand in marmer print
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400231

Compacte grijze hoekkeuken

Een compacte, hoekkeuken met mat gelakte fronten in een tijdloze grijze kleur. Hierbij zijn de kasten en laden uitgevoerd met opleg grepen in RVS. Voor het werkblad, dat doorloopt als achterwand, is bij deze opstelling gekozen voor keramiek met een luxe marmer design. Bij het spoelgedeelte van deze keuken is direct boven de achterwand een wandschap geplaatst. Dit zorgt voor een ruimtelijk effect en biedt mogelijkheden om middels kleurrijke accenten een speelse draai te geven aan deze rustige, grijze keuken.

Inclusief keukenapparatuur
Deze tijdloze moderne keukenopstelling is voorzien van de nieuwste Bauknecht apparatuur. Hierdoor is deze compacte keuken voorzien van alle benodigde gemakken. De inbouwapparatuur, keukenopstelling, gebruikte materialen en kleur zijn bij een keuken van Bemmel & Kroon overigens altijd naar wens aan te passen.

Bauknecht logo

Onze klanten aan het woord

Goed geholpen

Voor onze nieuwbouw woning een keuken uitgezocht bij Bemmel en Kroon. Goed geholpen door de verkoper. Heeft de tijd voor ons genomen en dacht met ons mee. Wij hebben nu een mooie keuken. Na oplevering van de keuken bleek iets verkeerd gemonteerd en dit is ook snel opgelost. Mochten wij ooit een andere keuken nodig hebben dan zullen wij zeker hier weer langs gaan.

Leslie H.

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies