Keuken 1400232 - Mat zwarte eilandkeuken met hoge keukenkasten
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400232

Mat zwarte eilandkeuken

Koken wordt genieten in deze greeploze, matzwarte keuken met spoeleiland. Een keuken met in mat zwart uitgevoerde kunstof fronten in anti-fingerprint materiaal is helemaal van deze tijd. Door het extreem matte uiterlijk van deze keuken is gekozen voor Fenix maatwerkbladen. Dit materiaal heeft een strakke uitstraling en voelt dankzij de onderscheidende nanotechniek zijdezacht aan. De moderne afwerking maakt deze nieuwe zwarte keuken een echte blikvanger.

Inclusief keukenapparatuur
Boven de inductie kookplaat bevind zich een Novy plafondunit voor een geruisloze afvoer van alle etensluchtjes. De overige inbouwapparatuur is van het merk Siemens. Deze kan net als de kleur en keukenopstelling naar wens worden aangepast. Een keuken van Bemmel & kroon wordt altijd volledig afgestemd op uw wensen, kookgedrag en budget.

Siemens logo Novy logo

Onze klanten aan het woord

Prima ervaring

Na jaren rondkijken en zoeken uiteindelijk bij B&K Den Haag tot een keuze kunnen komen. Prachtige nieuwe greeploze keuken, schitterend granieten werkblad op aangepaste hoogte, combi-oven, vaatwasser, koelkast en natuurlijk in deze tijd een inductie-kookplaat met bijpassende afzuigkap. Behulpzame meedenkende medewerkers. Levering volgens afspraak. Prima ervaring, een aanrader.

C E Beukens

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies