Keuken 1400241 - In matzwart uitgevoerde rechte keukenopstelling met houten achterwand en hoge keukenkast
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400241

Greeploze keuken van meerdere materialen

Deze moderne keuken laat perfect zien hoe je met het gebruik van meerdere kleuren en materialen een echte eyecatcher in huis kunt creëren. Het rechte keukenblok en de lage bovenkastjes hebben een eigentijds front gemaakt van organisch glas. Als mooi contrast op deze zwarte keukenelementen zijn de hoge kast en achterwand uitgevoerd in kunststof met hout print. Samen met het composiet werkblad en het greeploze Y-line systeem zorgt dit voor een strakke hedendaagse uitstraling

Inclusief keukenapparatuur
Deze trendy keukenopstelling beschikt over Pelgrim apparatuur. Hiervan sluit de zwarte afzuigkap perfect aan bij de kleur van de fronten gemaakt van organisch glas. Zoals de keukenopstelling aanpasbaar is aan uw beschikbare ruimte kan ook de apparatuur volledig worden afgestemd op uw wensen.

Pelgrim logo

Onze klanten aan het woord

Alleen maar goed

Wij zijn prima geholpen bij zowel het uitzoeken van onze prachtige nieuwe keuken als het vakkundig plaatsen. Ook de apparatuur bevalt goed. Wij zijn erg tevreden met deze keuken en de service van Bemmel & Kroon.

Ineke en Peter Litjens

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies