Keuken 1400243 - In zandkleur uitgevoerde rechte keuken met kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400243

Rechte opstelling met los element

Deze rechte keukenopstelling met grijs gelakte fronten is voorzien van een donker granieten werkblad. De hoge hangkasten zijn voorzien van sfeervol melkglas met halogeen binnenverlichting. Door de hoge keukenkast die als los element is toegevoegd beschikt u over veel extra opbergruimte. Hierdoor creëert deze keuken een opgeruimde uitstraling. Bovendien zijn in de hoge kasten enkele nisjes verwerkt die plaats bieden aan mooie decoratie-items.

Inclusief keukenapparatuur
De zwarte Bertazzoni afzuigkap zorgt voor een blikvanger in deze tijdloze rechte keukenopstelling. De keuken is verder voorzien van veelzijdige apparatuur van Siemens en Etna voor urenlang kook plezier. Aangezien alle keuken bij ons maatwerk zijn wordt de apparatuur altijd op uw kookwensen afgestemd.

Siemens logo Bertazzoni logo Etna logo

Onze klanten aan het woord

Review verdiend

Meedenkend, meewerkend en zeer correcte behandeling. Aflevering tijdig zonder problemen of mankementen. Goed advies gehad en begeleiding tot en met de oplevering. Ricardo bedankt!

Patrick Romeijn

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies