Keuken 1400247 - Landelijke U-keuken met zwevende kastenwand
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400247

Grijze landelijke hoekkeuken met zwevende wandkasten

Een uniek uiterlijk door het combineren van een keramiek werkblad in marmer(look) en grijze gefineerde landelijke kaderfronten. Greeploze zwevende wandkasten die deels zijn voorzien van vitrine vensters geven deze landelijk hoekeuken een zeer ruimtelijk effect. Door de ruime hoekopstelling, hoge kast in het korte deel en vrij van de grond hangende kasten bent u verzekerd van voldoende opbergruimte. Uw servies, potten, pannen, kookgerei en houdbare boodschappen krijgen hierdoor allemaal hun eigen plek.

Inclusief keukenapparatuur
Deze zeer ruime modern landelijke keuken is uitgerust met de nieuwste AEG inbouwapparatuur. Omdat al onze keukens maatwerk zijn kan elk onderdeel inclusief de apparatuur keuze naar wens worden aangepast.

Bemmel en Kroon staat garant voor superieur vakmanschap. U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot montage.

AEG apparatuur

Onze klanten aan het woord

Denken goed mee

Ivm omstandigheden kwam het beter uit om de keuken eerder te plaatsen dan de gebruikelijke termijn. Ondanks de drukke kerst periode werd er meegedacht en kom dit gerealiseerd worden.

Maaike

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies