Luxe hoogglans eiland keuken
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400260

Luxe hoogglans eiland keuken

Exclusief keukendesign. Twee woorden die mooi passen bij deze luxe hoogglans eiland keuken, die is afgewerkt met hoogwaardige materialen en apparatuur. Aan het ontwerp is veel aandacht besteed en niets is aan het toeval overgelaten. Het kookeiland wordt gesierd door de Miele inductiekookplaat met afzuigsysteem. Hierdoor is een zich belemmerende afzuigkap boven de kookplaat overbodig. De in hoogglans gelakte greeploos uitgevoerde fronten, het werkblad van composiet en de ruime wandkast geven deze keuken haar exclusieve uitstraling.

Het brede kook/spoeleiland beschik aan twee zijden over ruime opbergladen en onderkastjes. Samen met de bergruimte in de kastenwand bieden deze meer dan voldoende ruimte om al uw kook benodigdheden een vaste plek te geven. In deze luxe keuken zult u heel wat gezellige uurtjes doorbrengen.

Inclusief keukenapparatuur
Deze exclusieve keuken beschikt over een complete set van hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk Miele. Sluit deze keuken niet 100% aan op al uw wensen? Bij Bemmel & Kroon is elke keuken maatwerk. De opstelling, afwerking, kleur, apparatuur en het werkblad is volledig aanpasbaar. Zo creëren wij samen met u een droomkeuken die wel 100% aan al uw wensen voldoet.

Miele logo

Onze klanten aan het woord

Een echte aanrader

Onze eerste keuken gekocht bij Bemmel en Kroon Den Haag. Supergoed geholpen: vanaf het eerste advies tot aan het plaatsen van de keuken zijn we gewoon heel professioneel geholpen. De keuken is precies geworden zoals we hadden voorgesteld. Goede communicatie en vriendelijk personeel, een echte aanrader!

Sabrina

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies