Uniek keukendesign met contrasteren kleuren en materialen - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400262

Uniek keukendesign met contrasteren kleuren en materialen

Maak kennis met uniek keukendesign door gebruik van contrasteren kleuren en materialen. Een design keuken waarbij gekozen is voor een combinatie van twee verschillende keukendeuren. Allereerst het in hoogglans gelakt front van het greeploze kookeiland, dat is voorzien van een composiet keukenblad met een uniek design. Het andere type keukendeur dat gebruikt is in deze keuken, heeft een mat gelakt front met een horizontale lamellen look. De finishing touch zit hem hier in de mat zwarte greepjes op de lamellen fronten.

Inclusief keukenapparatuur
De design eilandkeuken is uitgevoerd met inbouwapparatuur van de merken AEG en Siemens. Zo vind u in het eiland een inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem. Hierdoor is een zicht belemmerende afzuigkap overbodig. Een hoogwaardige inbouw oven, koffiemachine en warmhoudlade van het merk AEG maken van deze opstelling een echte woonkeuken. Uiteraard ontbreken in deze stijlvolle keuken ook de koelkast en vaatwasser niet. Ook bij dit keukenontwerp is alles naar wens aan te passen.

AEG logo Siemens logo

Onze klanten aan het woord

Goed geholpen

Wij hebben in december 2019 een keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht. Heel tevreden over de keuze mogelijkheden bij Bemmel en Kroon en de montage was in 1 dag gebeurd. We zijn goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht over ideeën en handige oplossingen tijdens het ontwerpen. Ook vonden wij de kookworkshop die we hebben gevolgd bij Bemmel en Kroon heel leuk en leerzaam, zo konden we verschillende apparatuur uitproberen.

Janneke

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies