Groene matgelakte keuken met vakkenkasten - Bemmel & Kroon keukens
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400263

Groene matgelakte keuken met vakkenkasten

In deze design keuken krijgen hoogwaardige materialen en afwerking een podium. Zo zijn de mat gelakte vlakke fronten voorzien van goudkleurige design grepen. Deze vormen één geheel met de gouden kraan met bijbehorende onderbouw spoelbak van het merk Lanesto.

Wat deze hoekkeuken uniek maakt zijn de verlichte vakkenkasten. Deze geven de opstelling een speels effect en bieden u de kans deze keuken verder te personaliseren. Voor de werkbladen van deze keuken is gekozen voor wit composietsteen. Tijdens het koken beschikt u, door verlichting onder de bovenkastjes en de schuine afzuigkap, over voldoende werklicht.

Inclusief keukenapparatuur
Deze groene design hoekkeuken is voorzien van een set hoogwaardige inbouwapparatuur. Zo is de schuine afzuigkap voorzien van een zeer intuïtieve bediening. In combinatie van een luxe inductie kookplaat, inbouw oven, vaatwasser en koelkast bent u in deze stijlvolle hoekkeuken van alle gemakken voorzien.

Onze klanten aan het woord

Alleen maar goed

Wij zijn prima geholpen bij zowel het uitzoeken van onze prachtige nieuwe keuken als het vakkundig plaatsen. Ook de apparatuur bevalt goed. Wij zijn erg tevreden met deze keuken en de service van Bemmel & Kroon.

Ineke en Peter Litjens

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies