Ton sur ton eilandkeuken met grafietgrijze kastenwand.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400274

Ton sur ton eilandkeuken met parelgrijze kastenwand

Bij deze eilandkeuken zijn de wangen, kasten en het werkblad van het spoelgedeelte en kookeiland gelijkwaardig in steengrijs gekleurd, “ton sur ton”. Dit vormt een mooi contrast met de in eiken parelgrijs knoestig, geborstelde fronten van de ruim uitgevoerde kastenwand. Omdat deze keuken beschikt over push to open functionaliteit kon deze volledig greeploos worden uitgevoerd. Vooral bij de bovenkastjes zorgt dit voor een geweldig lijnenspel.

Het kookeiland met bargedeelte is voorzien van een vlak geïntrigeerde inductiekookplaat met afzuiging. Daarbij nodigen de comfortabele barkrukken uit om aan het eiland plaats te nemen. Zo kunnen uw gasten terwijl u kookt gezellig aan de bar zitten. En door de ruime keukenopstelling bent u in deze moderne keuken voorzien van voldoende kastruime voor al uw kookbenodigdheden.

Inclusief keukenapparatuur
Uiteraard is deze prachtige keuken voorzien van hoogwaardige keukenapparatuur zoals een Liebherr koelkast en wijnkoelkast, Siemens studioLine oven en een Novy inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Daarnaast beschikt het spoelgedeelte over een Miele vaatwasser die automatisch opent zodra er op wordt geklopt.

Onze klanten aan het woord

Zeer tevreden

Wij hebben een keuken gekocht zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Daarnaast heeft de monteur de keuken perfect gemonteerd. Alles werkt naar behoren en wij zijn daarom ook zeer tevreden.

Wesley Giezeman

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies