Een keuken die moderniteit en elegantie combineert.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400276

Design keuken met optimaal georganiseerde achterwand

Een keuken die moderniteit en elegantie combineert. Met een mat gelakt front in de kleur kobalt groen, creëert deze keuken een frisse en levendige sfeer. Hierbij zijn de keukendeuren greeploos uitgevoerd, wat zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. Het werkblad is gemaakt van keramiek, een duurzaam en hygiënisch materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en hitte. Extra opbergruimte en een stijlvol accent wordt geboden in de vorm van een design buffetkast.

Vooral de achterwand van deze keuken is een echte blikvanger. Deze is gemaakt van verlicht glas, waardoor de keuken een ruimtelijk en licht effect krijgt. De keuken staat voor innovatie, kwaliteit en design en is ontworpen om aan al je wensen te voldoen en je elke dag te inspireren.

Inclusief keukenapparatuur
De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Gaggenau en Bora. Zo heeft de Bora kookplaat een geïntegreerde afzuiging, die de kookdampen direct opvangt en filtert. Hierdoor blijft de lucht in de keuken fris en schoon. Zowel visueel als in het gebruik zijn de Gaggenau ovens indrukwekkend.

Onze klanten aan het woord

Bijzonder tevreden

Wij zijn bijzonder tevreden over de keuken. Het advies, de aandacht en de opvolging verdienen een pluim. De installatie was zeer snel gedaan en uiterst correct. De communicatie was helder en compact, heel fijn. Wij zijn heel blij met de keuze voor de keuken van/bij/door Bemmel & Kroon.

Hans Kreisel

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies