Dit is een keuken die pure klasse uitstraalt.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400280

Elegante hoekopstelling met kookeiland

Dit is een keuken die pure klasse uitstraalt. Deze elegante hoekopstelling met kookeiland is een lust voor het oog. Hierbij geven de noten natuur houtfineer fronten, deels met verticale lamellen de keuken een warme en sfeervolle uitstraling. Daarbij zorgen de keramiek werkbladen en fronten in de kleur marmer nero voor een mooi contrast en een luxe touch. Verder wordt deze designkeuken verlicht door verlichting in de greeplijst, die de keuken een subtiele gloed geeft.

De hoge kasten zijn voorzien van een push to open systeem, wat zorgt voor een strakke en praktische bediening. In deze kasten vind u Siemens apparatuur van topkwaliteit die perfect past bij de stijl van de keuken. Het eiland van de keuken is het middelpunt van de ruimte. Deze biedt veel werk- en opbergruimte, dankzij het ruime werkblad en de vele laden. Keramieken opzetgrepen en Engelse notenhouten open laden aan de voorzijde van het eiland geven deze keuken een uniek karakter.

Het totaalplaatje is een harmonieus geheel, een keuken die staat voor innovatie, kwaliteit en design. Deze keuken is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en u elke dag te inspireren.

Onze klanten aan het woord

Geweldige keuken, uitstekende service

Afgelopen week is mijn nieuwe keuken geplaatst door Bemmel en Kroon. Dit ging vlekkeloos! Vooral de communicatie was top. Bij het uitzoeken werd ik al goed geholpen en kwamen we op de keuken die ik voor ogen had met de prijs die ik voor ogen had. Ook werd er duidelijk vermeld wanneer de monteur langs zou komen, deze liep alles met mij door en betrok me bij alle beslissingen. Bijvoorbeeld hoe hoog een kastje moest komen te hangen...

Jordi van Velzen

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies