Minimalistische rechte keukenopstelling met kookeiland en hoge kastenwand in natuurlijke kleuren.
Maak een afspraak
  • Op maat geleverd
  • Verkrijgbaar in elke opstelling
  • Professionele montage
  • Code: 1400282

Minimalistische keuken in natuurlijke kleuren

Deze minimalistische rechte keukenopstelling met kookeiland en hoge kastenwand in natuurlijke kleuren straat rust en harmonie uit. Met een softmat anti finger print front in de kleur terra grijs, creëert deze keuken een serene en kalme sfeer. Haar warme en natuurlijke uitstraling dankt deze keuken aan de hoge kastenwand. Deze is namelijk uitgevoerd met een houtfineer front in de kleur eiken elegant parelgrijs. Verder bieden de rechte opstelling en het eiland veel werk- en opbergruimte. Dit is te danken aan het ruime werkblad en de vele kasten en laden.

Inclusief keukenapparatuur
De next keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Liebherr en Gaggenau. Zo is de wijnklimaatkast van Liebherr met zijn optimale temperatuur- en vochtigheidsregeling een must-have voor de wijnliefhebbers. Hierdoor geniet u aan de ruime bar relaxed van een goed glas wijn, dat u op temperatuur serveert.

Onze klanten aan het woord

Denken goed mee

Ivm omstandigheden kwam het beter uit om de keuken eerder te plaatsen dan de gebruikelijke termijn. Ondanks de drukke kerst periode werd er meegedacht en kom dit gerealiseerd worden.

Maaike

Onze klanten waarderen ons met een
9,4
Keukenadvies op maat

Keukenadvies op maat

Een keuken koopt u niet elke dag. Goed advies van een keukenspecialist is dan ook van groot belang. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw nieuwe droomkeuken perfect is afgestemd op uw wensen, persoonlijke stijl en leefsituatie. Hierbij heeft u de keuze uit een enorme collectie werkbladen, fronten, kasten en grepen. Onze keukenadviseurs zijn er speciaal voor u en willen u graag in alle rust informeren en adviseren.

Ja, ik wil vrijblijvend advies