Design keuken met kookeiland

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1200374

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Keuken met kookeiland in hoogglans design

Wanneer u graag veel tijd doorbrengt in uw keuken is dit ontwerp misschien wat voor u! In deze greeploze design keuken met kookeiland en keramiek werkblad is rekening gehouden met voldoende werkruimte en tevens een plek gecreëerd om gezellig aan te zitten. Het geheel is uitgevoerd in een hoogglans wit front. Afmeting kastenwand 200 cm. Afmetingen keukeneiland 310 x 100 cm diep. Een schitterend staaltje in hoogglans uitgevoerd greeploos design, voor een exclusieve uitstraling.

Inclusief keukenapparatuur
Deze design keuken met kookeiland en keramische werkblad is uitgerust met de volgende Bosch keukenapparatuur: vaatwasser, koel-vriescombinatie, PITT Cooking, eilandafzuigkap, oven en combimagnetron.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze design keuken niet de vormgeving die u aanspreekt? Ontwerp uw nieuwe keuken dan samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen