Landelijk-moderne keuken

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400045

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

 Landelijk-moderne, sfeervolle keuken

Deze landelijke keuken ademt sfeer en gezelligheid, maar is tegelijkertijd helemaal van deze tijd. De mat gelakte kaderdeurtjes zijn uitgevoerd in magnolia, een prettige kleur die overal bij past. Het kunststof werkblad in betonlook sluit hier dan ook perfect op aan. Naast het rechte keukenblok met bovenkastjes is deze keuken voorzien van een hoge wandkast. In de hoge wandkast bevinden zich tevens een combi-stoomoven en koffiezetapparaat.

De roestvrijstalen donkere deurgrepen zijn afgerond voor een vriendelijke uitstraling en ook in de kraan ziet u ronde lijnen terug. Daarnaast zit de keuken vol praktische slimmigheden. Zo is het vlakscherm afzuigsysteem mooi verborgen onder één van de keukenkastjes, beschikt u over 6 ruime pannenladen en is alle inbouwapparatuur van het A-merk AEG.

Inclusief keukenapparatuur
Deze sfeervolle landelijk-moderne keuken met wandkast is uitgerust met de volgende AEG apparatuur: vlakscherm afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi stoomoven en een koffiezetapparaat.
AEG keukenapparatuur

Een landelijk-moderne keuken laten ontwerpen?

Is deze keuken met kastenwand in landelijk-moderne stijl niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met u naar uw wensen en de beschikbare ruimte op maat ontworpen. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>23</strong> kleuren 23 kleuren
  • <strong>27</strong> handgrepen 27 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen