Keuken met half in muur ingebouwde hoge kasten

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1400015

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Keuken met half in muur ingebouwde hoge kasten

Warm en puur generfd hout levert een prachtig contrast op naast het mat wit stucwerk. In deze keuken komt dat op verschillende manieren aan bod. Het dikke witte composiet werkblad met de zwarte brede gas-op glas kookplaat is de finishing touch. Boven deze stijlvolle kookplaat vind u de Box-design wandschouw afzuigkap.

De half in de muur ingebouwde hoge kasten hebben dezelfde Sherwood Manhattan houtlook fronten met een voelbare en zichtbare houtstructuur. Deze kastenwand is voorzien van een hypermoderne combi-magnetron, oven en koelkast van ATAG.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne warme houten keuken is uitgerust met de volgende ATAG inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, wandschouw afzuigkap, combi-magnetron en een oven.

ATAG keukenapparatuur

Massief houten keuken laten ontwerpen?

Is deze keuken met houtlook motief niet het keukenontwerp dat u zoekt, maar gaat uw voorkeur uit naar een keukenopstelling met massief houten fronten? De keukenspecialisten van Bemmel & Kroon helpen u bij het samenstellen van uw ideale keuken. De opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze showrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, werkbladen, keukenkastjes en fronten, grepen, achterwanden en of apparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom gerust langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u vrijblijvend met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>6</strong> kleuren 6 kleuren
  • <strong>27</strong> handgrepen 27 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen