Landelijke hoekkeuken met fornuis

Inclusief 4 keukenapparaten

Kenmerk: 1200365

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke keuken met massief houten front

Landelijke hoekkeuken voorzien van een stijlvol massief houten front in een lichte kleur. Mede door het gebruik van de glaskasten en het tussen gebouwde fornuis krijgt de keuken een gezellige landelijke uitstraling. Hierbij maken de van kaders voorziene paneeldeurtjes, rustieke knoppen en klassieke sierlijsten het geheel af. De afmetingen van deze klassieke keuken in hoekopstelling is 295 x 185 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze landelijke keukenopstelling met veel nostalgische elementen is uitgerust met de volgende M-System keukenapparatuur: koel-vriescombinatie, vrijstaand fornuis, afzuigkap en vaatwasser. Kortom, volop ruimte voor koken én genieten

Landelijke keuken in een andere opstelling?

Is deze hoekopstelling niet de opstelling die het best aansluit bij de beschikbare ruimte in uw woning? Ontwerp uw nieuwe keuken in landelijke stijl dan samen met een van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen