Landelijke keuken in 2 verschillende kleuren

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1200361

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Landelijke hoekkeuken met een eigentijds tintje

Een landelijke uitstraling maar met een eigentijds tintje! Een massief houten gelakt front in 2 verschillende kleuren en waarom ook niet. De keuken is o.a. uitgevoerd met meerdere laden blokken en een servieskast voor voldoende bergruimte. Tevens is deze in landelijke stijl uitgevoerde hoekkeuken voorzien van een praktisch composiet werkblad.  Afmetingen 285 x 370 cm. Afmetingen ingebouwde kasten 130 cm.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze landelijke keuken in praktische hoekopstelling is voorzien van de volgende moderne AEG keukenapparatuur: vaatwasser, kookplaat, inbouwunit, koeler, vriezer met op hoogte ingebouwde compact bakoven en magnetron. Kortom, deze keukenopstelling is van alle gemakken voorzien.

Landelijke keuken in een andere kleur?

Is deze hoekkeuken in landhuisstijl niet uw droomkeuken, maar bent u wel op zoek naar een keukenopstelling in landelijke stijl? Ontwerp uw droomkeuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. De keuken wordt dan volledig naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen