Lavazwarte keuken met mat glazen fronten

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400002

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Lavazwarte keuken met mat glazen fronten

In lavazwart uitgevoerde schitterende design keuken met in mat glas uitgevoerde fronten. De combinatie van het RVS werkblad en stollen, de eiken houten elementen en de lavazwarte fronten zorgen voor een mooi en elegant geheel. De keuken is voorzien van topapparatuur en een Quooker 3-in-1 kraan.

Het schiereiland van deze keuken uit de next125 keukencollectie is voorzien van een zitgedeelte met een elegante massief eiken houten bar. Ideaal voor een snel ontbijt of de kleine snack tussendoor, erg populair om lekker toe te kijken hoe er wordt gekookt of een wijntje te drinken. De functionele en stijlvolle hoge inbouwkasten bieden voldoende ruimte aan al uw keukenaccessoires.

Inclusief keukenapparatuur
Deze stijlvolle schiereiland keuken met in mat glas uitgevoerde fronten is uitgerust met de volgende apparatuur van AEG en Gaggenau: inductie kookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-stoomoven, oven en een Quooker 3-in-1 kraan.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze next125 design keuken niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe keuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keuken.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>9</strong> kleuren 9 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen