Moderne keuken in wit hoogglans

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1202011

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne witte hoogglans keuken met kastenwand

Moderne keuken voorzien van kastenwand met trendy houten fronten. Deze in wit hoogglans uitgevoerde moderne hoekopstelling heeft een afmetingen van 245 x 225 cm. Modern design en topkwaliteit sluiten naadloos op elkaar aan in deze ruime hoekkeuken.

Inclusief keukenapparatuur
Dit tijdloos keukenontwerp in hoekopstelling is uitgevoerd met de volgende AEG keukenapparatuur: kookplaat, inbouw afzuigunit, stoomoven, oven, koelkast en vriezer. Koken in een keuken als deze wordt elke dag genieten.

Een moderne keuken op maat laten ontwerpen?

Is deze hedendaagse keuken met houten kastenwand niet uw droomkeuken, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een modern keukenontwerp? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen