Moderne keuken met 3 hoge kasten

Inclusief 6 keukenapparaten

Kenmerk: 1200364

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne hoogglans keuken met veel bergruimte

Bij deze moderne keuken, voorzien van een hoogglans wit front en luxe granieten aanrechtblad, is naast de rustige uitstraling met name rekening gehouden met een praktische indeling en veel bergruimte. Dit onder andere door het inbouwen van de 3 hoge kasten. De spoel-kookzijde in deze eigentijdse rechte keukenopstelling heeft een lengte van 300 cm. De kastenwand met ingebouwde oven en magnetron is 180 cm lang.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne hoogglans keuken met granieten keukenblad is uitgerust met de volgende Whirlpool keukenapparatuur: koel-vriescombinatie, oven en magnetron, keramisch kookplaat, design afzuigkap en een vaatwasser.

Moderne keuken in een andere opstelling?

Is deze rechte keukenopstelling met hoge kastenwand niet de opstelling die past in uw woning? Ontwerp uw keuken met dan samen met een van de keukenspecialisten van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen