Moderne keuken met kookeiland

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202017

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne witte hoogglans keuken met keukeneiland

Moderne in wit hoogglans uitgevoerde keuken met o.a. een kastenwand en een keukeneiland. De afmetingen van deze eigentijdse keukenopstelling met kookeiland is 185 cm en 250 x 100 cm. Een functionele indeling zorgt tijdens het kokkerellen voor veel gebruiksgemak. Koken, bakken en spoelen vanuit een vaste plek in de keuken.

Inclusief keukenapparatuur

Dit moderne ruim opgezette keukenontwerp met kookeiland en kastenwand is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: oven, koel/vriescombinatie, kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Hier kunt u uren doorbrengen, maar ook snel een maaltijd bereiden.

Een keuken met kookeiland op maat laten ontwerpen?

Is deze moderne keuken met schiereiland niet de eilandkeuken die u zoekt, maar gaat uw voorkeur wel uit naar een keukenontwerp inclusief kookeiland? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowrooms is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen