Moderne keuken met veel laden

Inclusief 3 keukenapparaten

Kenmerk: 1200375

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Modern, strak en tijdloze rechte keuken

Deze rechte keukenopstelling is modern, strak en tijdloos. Door het gebruik van laden is er in deze rechte keuken op een eenvoudige manier veel overzichtelijke bergruimte gecreëerd. U hoeft dus nooit meer op uw hurken om achter in de kastjes iets te zoeken! Het geheel is uitgevoerd in een mat gelakt vlak front in lichte kleur en een dun kunststof werkblad. De extra brede keukenlades onder de kookplaat zorgen voor veel efficiënte opbergruimte voor uw pannen. Deze eigentijdse rechte opstelling is 300 cm lang en hierdoor zeer geschikt voor een kleinere ruimte.

Inclusief moderne keukenapparatuur
Deze tijdloos uitgevoerde lichte keuken met veel praktische keukenladen is voorzien van de volgende moderne keukenapparatuur: Atag vaatwasser, Atag kookplaat en Whirlpool afzuigkap. Een tijdloze keuken voor modern kookgemak.

Een betaalbare moderne keuken laten ontwerpen?

Is deze tijdloze moderne keukenopstelling voorzien van een kunststof aanrechtblad niet uw droomkeuken? Ontwerp uw keuken dan samen met één van onze keukenontwerpers. Deze wordt dan samen met één van onze keukenontwerpers naar uw wensen en de beschikbare ruimte ontworpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij volledig naar wens aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D ontworpen.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen