Moderne rechte keuken met granieten keukenblad

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1202037

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Rechte moderne complete keuken

Rechte keuken uitgevoerd met strak modern front in de kleur Lava Zwart. Deze eigentijdse keuken is voorzien van een granieten werkblad en is 370 cm lang. Een stoere keuken, ook voor de kleinere huishoudens.

Inclusief keukenapparatuur
Deze rechte keukenopstelling is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en zeer ruime koeler.

Meer rechte keukens

Is deze in lava zwart uitgevoerde moderne keuken niet de rechte keuken die u zoekt maar gaat uw voorkeur wel uit naar rechte keukenopstellingen? Geen enkel probleem, de opstelling en het ontwerp van elke keuken uit onze keukenshowroom is volledig naar uw wensen en de beschikbare woonruimte aan te passen. Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken voor u op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we hierbij naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen