Strakke keuken met warme zachte uitstraling

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200387

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Moderne gezellige hoekkeuken

Wie houdt van een wat strakkere keuken maar toch de warme zachte uitstraling van een gelakt front zoekt zal zich in deze keuken snel thuis voelen. Het bijna niet van echt te onderscheiden kunststof houten werkblad in een donkere kleur geeft een gezellige sfeer in combinatie met het lichte front. Het aanrechtblad is uitgerust met anderhalve spoelbak en de ruime hoeveelheid keukenkastjes en laden biedt voldoende opbergruimte voor al uw keukenapparatuur.

Inclusief keukenapparatuur
Deze moderne maar toch gezellige hoekkeuken is uitgerust met de volgende Atag keukenapparatuur: vaatwasser, brede kookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron.

Moderne warme keuken laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een keuken met een warme uitstraling maar is dit niet de keuken die u zoekt? Ontwerp uw nieuwe eigentijdse keuken dan samen met een van de keukendesigner van Bemmel & Kroon. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen