Tijdloze lichte keuken

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1200385

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Hoekkeuken in licht tijdloos design

Een compacte maar wel zeer complete keukenopstelling in tijdloos design. De hoekkeuken is voorzien van een vlak mat front in de kleur magnolia en granieten werkblad. Het brede lade blok en de meedraaiende hoekkast zorgen voor optimale bergruimte ondanks de bepekte ruimte. Deze strakke keuken heeft een afmetingen van 270 x 250 cm.

Inclusief keukenapparatuur
Deze hoekkeuken in tijdloos design is uitgevoerd met de volgende Pelgrim keukenapparatuur: koelkast en combimagnetron in halfhoge kast, brede kookplaat, design afzuigkap en vaatwasser.

Een keuken in een andere stijl laten ontwerpen?

Is deze tijdloos uitgevoerde keuken niet de keuken die u zoekt en gaat uw voorkeur uit naar een meer uitgesproken keukenstijl? Bemmel & Kroon keukens gaat graag met u om de tafel zitten om uw droomkeuken in de stijl van uw voorkeur op maat te ontwerpen. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en of keukenapparatuur passen we dan naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd.

 

  • <strong>10</strong> kleuren 10 kleuren
  • <strong>50</strong> handgrepen 50 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen