Voorbereiding afspraak op afstand

Hoe komen wij samen in 3 stappen tot het beste resultaat?
U heeft inmiddels een afspraak op afstand ingepland met één van onze keukenadviseurs. Om u tijdens deze afspraak op afstand zo goed mogelijk van dienst te zijn is een goede voorbereiding van groot belang. Hieronder lichten we daarom toe wat u voorafgaande aan de afspraak zelf al kunt doen. Zo komen wij samen tot het beste resultaat.

1. Upload keuken informatie

Graag ontvangen wij voorafgaande aan onze afspraak op afstand informatie over uw keuken(ruimte). Foto’s van uw huidige keuken of een plattegrond met de maatvoering zijn dan ook van harte welkom. Heeft u al inspiratie opgedaan, dan kunt u ook foto’s, en linkjes met inspiratie voorbeelden naar ons toezenden. Zo krijgen wij voorafgaande aan ons gesprek al een goede indruk van uw wensen en smaak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: txt, doc, xls, docx, xlsx, pdf, gif, jpg, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toelichting uploaden bestanden
Upload hier bestanden (maximaal 5 MB per bestand) waarmee onze keukenadviseur een goed beeld krijgt van de beschikbare keukenruimte. Deze bestanden kunnen als tekst (.txt), Word (.doc), Excel (.xls), PDF (.pdf) of als afbeelding (.gif .jpg .png) worden geupload.

Upload informatie over uw keuken(ruimte)

2. Download actiefolder

Onze Lockdown actiefolder met MEGA voordeel
Download hier onze actiefolder met mooie voorbeelden van onze Lockdown korting. Stuk voor stuk kwaliteitskeukens die zijn vervaardigd met aandacht voor de kleinste details. De prijzen van deze keukens zijn inclusief keukenapparatuur. Uiteraard kan deze apparatuur volledig naar eigen wens worden aangepast.

Deze actie loopt door zolang onze winkels gesloten moeten blijven. Bovendien is de Lockdown korting doorgevoerd op onze keukenprijzen van 2020.
Voordeliger gaat u een complete kwaliteitskeuken met 10 jaar Bemmel & Kroon garantie nergens vinden!

Lockdown actiefolder

3. Download brochures

Onze inspiratie brochure, fronten en grepen overzicht
Om u alvast een goed beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij onderstaande PDF-documenten ter download voor u beschikbaar gesteld. Samen met de beschikbare informatie op onze website kunt u hiermee alvast inspiratie opdoen.

Laat u inspireren door onze keuken brochure.

Bemmel & Kroon keuken brochure
Laat u inspireren door prachtige voorbeelden uit onze keukencollectie en ontdek meer over de vele mogelijkheden.

Download het Fronten overzicht van Bemmel & Kroon

Programma overzicht keukenfronten 2021
Maak kennis met de laatste trends en beste materialen op het gebied van keukenfronten in ons programma overzicht van 2021.

Ontdek onze keuken grepen collectie van 2021

Grepen collectie 2021
Ongeacht uw keukenstijl heeft bij ons de keuze uit een enorm aanbod van keukengrepen en greeplijsten. Ontdek onze 2021 collectie.

4. Keukeninspiratie opdoen

Een goede voorbereiding is het halve werk
Alle keukens op deze website, in onze brochure of in mega showrooms zijn volledig naar uw wensen aan te passen. U kunt bij Bemmel & Kroon onbeperkt combineren in stijlen, opstellingen, kleuren, werkbladen, fronten en grepen en deze vervolgens aanvullen met de nieuwste inbouwapparatuur. Bij het ontwerpen van uw droomkeuken bieden wij u dus op keukengebied alle mogelijkheden.

Keukenbladen
Gaat u voor een toplaminaat, composiet of keramisch keukenblad? Ontdek meer over de eigenschappen van de verschillende materialen of kijk naar kleurstalen bij één van onze leveranciers.

TopLaminaat keukenbladen bekijken

TopLaminaat
TopLaminaat is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud. Bovendien is, dankzij de grote afmetingen van het blad, bijna ieder ontwerp is mogelijk.

Composiet keukenbladen bekijken

Composiet
In een composietstenen keukenblad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. Dit allround blad is behoorlijk krasvast, hittebestendig en leverbaar in vele unieke kleuren en verschillende structuren.

Keramiek keukenbladen bekijken

Keramiek
Een keramisch keukenblad is duurzaam, volkomen onderhoudsvrij en geeft uw keuken een heel eigen, stijlvol gezicht. U kunt er ook iedere dag zorgeloos aan werken, want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig!

Een hoekkeuken is nog steeds één van de meest gekozen opstellingen

Keukenopstellingen
Welke opstelling voor u het meest geschikt is wordt mede bepaald door de beschikbare keukenruimte. Ontdek de mogelijkheden.

Een moderne mat zwarte keuken gecombineerd met hout

Welke keukenstijl spreek u aan?
Bemmel & Kroon biedt u alle denkbare keukenstijlen. Kies een stijl die bij u past of combineer en creëer uw persoonlijke stijl.

next125 keuken in onze showroom in Zoeterwoude

Onze next125 collectie
Het A-merk next125 omvat een ultieme collectie designkeukens met geweldige eigenschappen en zinnenprikkelende detailleringen.

Keukenkast met uittrekbare laden

Keukenkasten
Keukenkasten vormen de basis van uw keuken en bieden u ontzettend veel handige opbergruimte. Ontdek de vele kasttypes.