Zandgrijze keuken met betonlight blad

Inclusief 5 keukenapparaten

Kenmerk: 1400003

Afspraak maken voor deze keuken of deskundig advies

Zandgrijze keuken met betonlight blad

Zandgrijs fluweelmat gelakte eilandkeuken van next125 met een natuureiken kastenwand en accenten. Het Betonlight werkblad van het kookgedeelte en spoeleiland in combinatie met hout zorgt voor een interessant contrast tussen de verschillende materialen.

De bovenkastjes, kastenwand en laden van het kookgedeelte zijn greeploos. Deze designvariant wordt mogelijk gemaakt door het uitrusten van de laden en uittrekelementen met de TIP-ON mechanische openingshulp. De fluwelen matlak – perfect verwerkt – zorgt voor een zijdeachtig optiek. Zeven natuurlijke kleuren variërend van kristalwit mat en steengrijs mat bieden ruimte aan de individuele creativiteit.

Inclusief keukenapparatuur
Deze elegante keuken met spoeleiland is uitgerust met de volgende keukenapparatuur van ATAG, Gaggenau en Novy: inductie kookplaat, vlakscherm afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en Quooker 3-in-1 kraan.

Zelf een design keuken ontwerpen?

Heeft deze next125 design keuken niet de opstelling die past binnen de voor u beschikbare keukenruimte? Ontwerp uw nieuwe keuken dan op maat samen met één van onze keukendesigner. De keukenopstelling, keukenbladen, keukenkasten en fronten, keukengrepen, achterwanden en keukenapparatuur passen we dan volledig naar uw wensen aan. Met de nieuwste computerprogrammatuur wordt dit keuken ontwerp daarna in 3D gevisualiseerd. Kom vrijblijvend langs in één van onze Mega showrooms, wij helpen u graag met het vormgeven van de ideale keukenindeling.

U kunt bij ons rekenen op een totaal concept, van persoonlijk ontwerp tot volledige montage. Want wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

  • <strong>7</strong> kleuren 7 kleuren
  • <strong>38</strong> handgrepen 38 handgrepen
  • <strong>100+</strong> opstellingen 100+ opstellingen