Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

next125

Design in overeenstemming met natuur en prijs, dat is de filosofie van next125
De productie van duurzame en verantwoorde producten ligt midden in de focus van het denken en handelen van next125. Bewust minimalistisch esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen, maken next125 keukens tot datgene, wat het moet zijn. Dat is de basis voor de keukenconcepten van next125. Keukensystemen zoals de greeploze en wandhangende systemen die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.

Eersteklas en internationaal design dat duurzaam is geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Filosofie van next125 - Design in overeenstemming met natuur en prijs

next125 keukencollectie

Het A-merk next125 omvat een ultieme collectie designkeukens met een veelvoud aan geweldige features en zinnenprikkelende detailleringen. Duidelijk afstand nemend van andere premium fabrikanten die ook een greeploze variant in hun programma hebben. Afwijkend, anders, beter, subtieler en kwalitatief ook nog eens hoogwaardiger.

Nieuwe keuken uit de next125 keukencollectie 2018

Bemmel & Kroon is de trotse leverancier van alle keukens uit de next125 keukencollectie.

Een hoogglans keuken uit de next125 premium brandstore van Bemmel & Kroon

Bekijk de keukens in onze premium brandstore van dit fascinerende Duitse keukenmerk.

Bezoek onze showroom

Onze showroom is dé plek om u op het gebied van next125 keukens te laten inspireren. Voor onze adviseurs staat u altijd centraal. Zij nemen met hun vakkennis uitgebreid de tijd bij het plannen van uw droomkeuken – zodat die tot in het kleinste detail aan uw wensen en behoeften voldoet. Een keuken ontwerpen die helemaal past bij uw levensstijl, daar draait het om bij Bemmel & Kroon. Door onze ruime keukencollectie en scherp geprijsde apparatuur kunnen we voor elke smaak en voor elk budget een keuken ontwerpen!

Wilt u deze ‘premium’ keukens voorafgaande aan uw showroom bezoek alvast beleven? Download of bestel dan de compleet vernieuwde next125 brochure. Helder keukendesign en inspiratie op 148 pagina’s.

Keukenapparatuur in onze showroom

Bij Bemmel & Kroon vindt u keukens en keukenapparatuur onder één dak

Onze next125 showroom in Den Haag

De next125 keukens zijn te bezichtigen in onze showrooms in Den Haag, Zoeterwoude-Rijndijk en Cruquius.

Meer dan alleen keukens

De Duitse premium keukenproducent next125 staat bekend om de fabricage van design-keukens van hoge kwaliteit met een zeer luxe uitstraling. Maar wist u dat dit A-merk naast een prachtige keukencollectie nog meer productenlijnen biedt. Deze productlijnen bieden alle mogelijkheden tot een zeer persoonlijk ontwerp. Naast de verschillende kastsystemen die in vele materialen en kleuren verkrijgbaar zijn, is er barbladen, cube opbergsystemen en tafels & stoelen.

De duurzaamheid van dit Duitse keukenmerk

Next 125 geeft terug aan de natuur, wat haar ontnomen wordt, want verantwoordelijkheid begint al bij het idee van een keuken. Al sinds jaren deze premium keukenfabrikant PEFC-gecertificeerd, omdat het bedrijf bewijsbaar verantwoordelijk en duurzaam met hout om wil gaan. De natuur is de oorsprong van alles, en vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.

Design keukens gemaakt in Duitsland

De certificering van keukenfabrikant next125 met het PEFC-logo is een teken van onze betrokkenheid met het milieu en de verantwoorde omgang met het noodzakelijke materiaal hout. Want het integrale concept van het PEFC-initiatief zorgt voor behoud en ecologisch evenwicht van bossen en is een garantie voor een gecontroleerd productieproces – onafhankelijk bewaakt, volledig controleerbaar en gegarandeerd duurzaam.

Thuiswinkel WaarborgCBW Erkend
Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: