logo next125 keukens

next125

Design in overeenstemming met natuur en prijs, dat is de filosofie van next125

De productie van duurzame en verantwoorde producten ligt midden in de focus van het denken en handelen van next125. Bewust minimalistisch esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen, maken next125 keukens tot datgene, wat het moet zijn. Dat is de basis voor de keukenconcepten van next125. Keukensystemen zoals de greeploze en wandhangende systemen die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.

Eersteklas en internationaal design dat duurzaam is geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Filosofie van next125 - Design in overeenstemming met natuur en prijs

next125 keukencollectie

Het A-merk next125 omvat een ultieme collectie designkeukens met een veelvoud aan geweldige features en zinnenprikkelende detailleringen. Duidelijk afstand nemend van andere premium fabrikanten die ook een greeploze variant in hun programma hebben. Afwijkend, anders, beter, subtieler en kwalitatief ook nog eens hoogwaardiger.
De next125 keukens zijn te bezichtigen in de next125 premium brand stores in onze showrooms in Den Haag en Zoeterwoude-Rijndijk.

Ontdek de actuele keukencollectie van next125

Meer dan alleen keukens

De Duitse premium keukenproducent next125 staat bekend om de fabricage van design-keukens van hoge kwaliteit met een zeer luxe uitstraling. Maar wist u dat dit A-merk naast een prachtige keukencollectie nog meer productenlijnen biedt. Deze productlijnen bieden alle mogelijkheden tot een zeer persoonlijk ontwerp. Naast de verschillende kastsystemen die in vele materialen en kleuren verkrijgbaar zijn, is er next 125 bar, next 125 cube en next 125 table&chair.

De duurzaamheid van dit Duitse keukenmerk

Next 125 geeft terug aan de natuur, wat haar ontnomen wordt, want verantwoordelijkheid begint al bij het idee van een keuken. Al sinds jaren deze premium keukenfabrikant PEFC-gecertificeerd, omdat het bedrijf bewijsbaar verantwoordelijk en duurzaam met hout om wil gaan. De natuur is de oorsprong van alles, en vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.

De certificering van keukenfabrikant next125 met het PEFC-logo is een teken van onze betrokkenheid met het milieu en de verantwoorde omgang met het noodzakelijke materiaal hout. Want het integrale concept van het PEFC-initiatief zorgt voor behoud en ecologisch evenwicht van bossen en is een garantie voor een gecontroleerd productieproces – onafhankelijk bewaakt, volledig controleerbaar en gegarandeerd duurzaam.