• Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Scherpe prijzen
 • 3 échte winkels
 • Klantwaardering 9.1 uit 10

Quooker CUBE

(0)

De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Met Quookers CUBE reservoir tab je namelijk ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker kokend waterkraan. De Quooker CUBE plaats je als extra reservoir naast een PRO3, COMBI of COMBI+ boiler. Heb je nog geen Quooker-systeem? Kies dan eerst een reservoir en een kokendwaterkraan in een model en finisch naar keuze.

  De CUBE is energie en waterbesparend

  Geniet van bruisend water en bespaar

  Ben jij een liefhebber van mineraalwater? Met een Quooker die bruisend water geeft ben je een stuk goedkoper uit dan met waterflessen uit de winkel. Reken maar mee. De kosten voor vier CO₂-cilinders, die je nodig hebt om bruisend water uit je Quooker te kunnen tappen, zijn €60. Samen zijn ze goed voor 240 liter bruisend water. Dat is €0,25 per liter. Het gefilterde water kost €0,03 per liter. Stel dat jullie thuis acht liter bruisend en vier liter gefilterd water per week drinken en een liter mineraalwater € 0,50 kost. Dan bespaar je meer dan €200 per jaar. Bovendien is de CUBE goed voor het milieu. Met een CUBE gekoeldwaterreservoir is het gebruik van plastic flessen namelijk verleden tijd.

  Blijf zuinig met energie

  Wie zich afvraagt of een CUBE veel energie verbruikt, kunnen we geruststellen. Of je drinkwater koelt in een koelkast of in een gekoeldwaterreservoir, maakt geen verschil. Het afkoelen kost evenveel energie en met maar 12W stand by-verlies (ongeveer €0,07 per dag) is de CUBE van Quooker ook nog eens zuinig. Daar hoef je de koelkastdeur niet meer voor te openen.

  Energie en waterbesparing met de CUBE

  Quooker CUBE met een Flex, Fusion of Nordic kraan?

  Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Er zijn drie verschillende kokendwaterreservoirs; de PRO3 (alleen kokend water)Combi (kokend water en 20 liter warm water) en de Combi+ (kokend en onbeperkt warm water). Wil je ook koel bruisend en gefilterd water? Combineer de Quooker boiler van jouw keuze dan met een los CUBE gekoeldwaterreservoir. De Quooker kokendwaterreservoirs zijn leverbaar in combinatie met verschillende kokendwaterkranen. Zo is er voor elke keuken een geschikt type kokend water kraan. Bekijk hier de beschikbare kraan-modellen uit onze complete Quooker collectie.

  Zwarte Quooker Flex kraan met Cube reservoir

  Flex

  De Flex is de enige Quooker-kraan met een flexibele uittrekslang. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex geen kokend water geven als de slang uitgetrokken is. De Flex is leverbaar met een finish van chroom, roestvrij staal of trendy zwart.

  Toon alle Flex kranen
  Bruisend water uit een Quooker Fusion kraan met CUBE reservoir

  Fusion

  Met de Quooker Fusion haal je alles uit één kraan. Kokend, warm en koud water. Maar ook koel bruisend en gefilterd water, indien je hem combineert met de Quooker CUBE. De Fusion is verkrijgbaar in chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina.

  Toon alle Fusion kranen
  Combi reservoir met Nordic twintaps square kranen

  Nordic twintaps

  De Nordic twintaps combinatie bestaat uit een kokendwaterkraan en mengkraan uitgevoerd in hetzelfde design. Verkrijgbaar met een ronde en rechte uitloop. In combinatie met de Quooker CUBE kun je er zelfs koel bruisend en gefilterd water uit tappen.

  Toon alle Nordic kranen
  CUBE reservoir met Classic Fusion round in messing patina finish

  Classic Fusion

  De alles-in-één-kraan van Quooker in een klassiek jasje. Deze geeft kokend, warm en koud water. En, in combinatie met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water. Verkrijgbaar met een finish van chroom, rvs, nikkel glans of messing patina.

  Toon alle Fusion kranen
  Nordic Single tap kraan met CUBE gekoeldwaterreservoir

  Nordic single tap

  De Nordic single tap is los te plaatsen om met je eigen mengkraan te combineren. Koppel een Quooker CUBE aan het Combi reservoir om ook te kunnen genieten van koel gefilterd en bruisend water uit dezelfde kraan! Leverbaar met een finish van chroom of roestvrij staal.

  Toon alle Nordic kranen
  Cube met Classic Nordic single tap kokendwaterkraan

  Classic Nordic single tap

  Een Quooker-kraan in klassieke stijl, om te combineren met je eigen mengkraan. Geeft kokend water en, in combinatie met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water. Verkrijgbaar met ronde of rechte uitloop in een chroom, rvs of nikkel glans finish.

  Toon alle Nordic kranen

  Quooker CUBE aansluiten

  Aansluiten Quooker CUBE

  Een Quooker CUBE reservoir aansluiten is verrassend eenvoudig. In bovenstaande video leggen we stapsgewijs uit hoe je het CUBE gekoeldwaterreservoir installeert. Of download hier de CUBE installatiehandleiding.

  Liever laten aansluiten?
  Je nieuwe Quooker-systeem liever door een gespecialiseerde monteur laten aansluiten? Selecteer dan de extra “Montage” optie op de productpagina van jouw favoriete Quooker kraan en reservoir.

  Meer aansluit informatie

  De meest gestelde vragen over de CUBE

  De CUBE komt onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir. Er zit een filter in, die het water zuivert. Met het Hollow Fiber filter in de Quooker CUBE worden er nog aanwezige bacteriën uit het water gefilterd.

  Aan de CUBE zit een CO2-cilinder, een koolzuurfles, waarmee je wel 60 liter koud bruiswater uit je Quooker-kraan kunt tappen.

  De CUBE is alleen te gebruiken in combinatie met kranen en reservoirs die na oktober 2017 zijn geproduceerd. Je kunt ze herkennen aan het serienummer. Alleen reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBWVCWCCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE.

  Het serienummer van het reservoir is zichtbaar op een sticker op het reservoir. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label dat bevestigd is aan de kabel, die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan. Mocht je hier meer vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

  Als officiële Quooker dealer kun je de werking van het CUBE-reservoir ervaren in één van de showrooms van Bemmel & Kroon. Hier vind je naast werkend opgestelde huishoud- en keukenapparatuur ook een enorme hoeveelheid keukenopstellingen.

  Een Quooker-systeem bestaat uit een PRO3, COMBI of combi+ heetwaterreservoir met een kokendwaterkraan in een model en finish naar keuze. Wil je naast warm, koud en 100°C kokend water ook koel bruisend en gefilterd water? Combineer het geselecteerde Quooker-systeem dan met het Quooker CUBE gekoeldwaterreservoir.

  Laagste prijs bij Bemmel & Kroon
  Een Quooker-systeem koop je bij ons voor de laagste prijs. Hiervoor houden wij de prijzen van alle Quookers bij onze online concurrenten nauwlettend in de gaten. Is een Quooker ergens anders goedkoper, dan stellen wij onze prijs direct bij. Ontdek meer over de prijsopbouw en onze elektronische prijslabels.

  Quooker prijzen

  De CUBE heeft 230 V spanning nodig en heeft een aansluitwaarde van 100W. Hiervoor dien je een extra stopcontact te hebben.

  Is er maar één stopcontact voor de Quooker-apparatuur aanwezig? Dan adviseren wij de Quooker-energieverdeler. Deze kan het beste tussen een keukenapparaat en het Quooker-reservoir geplaatst worden, zodat het Quooker-reservoir niet opwarmt als het keukenapparaat, zoals een vaatwasser, veel vermogen nodig heeft. De CUBE sluit je dan aan op het vrije stopcontact.

  Het is niet mogelijk om het Quooker-reservoir, de CUBE en een extern keukenapparaat op één groep aan te sluiten.

  Quooker adviseert om jaarlijks de ventilator schoon te maken. Ook moet het filter in de CUBE jaarlijks vervangen worden. De CUBE geeft voor het vervangen van het filter een licht- en geluidsignaal af.

  De CUBE is 235 mm breed, 440 mm diep en 430 mm hoog. Als de CO₂-cilinder wordt aangesloten is er 65 mm extra ruimte aan de voor- of zijkant van de CUBE nodig

  Nee, de temperatuur is niet instelbaar.

  Nee, de sterkte van het bruisend water is niet instelbaar. Kom naar één van de showrooms van Bemmel & Kroon om het koel bruisende water te proberen.

  • Spanning: 230V
  • Vermogen: 100W
  • Capaciteit gefilterd water: 1,4 liter/min
  • Capaciteit bruisend water: 2 liter/min
  • Afkoeltijd*: 40 min
  • Stand-by verbruik*: 12W
  • Reservoir hoogte: 43cm
   40,5cm excl. CO2-cilinder
  • Reservoir breedte: 30cm
   23,5cm excl. CO2-cilinder
  • Diepte: 44cm
  • Waterfilter: Hollow Fiber filter

  Een gewoon COMBI reservoir wordt gebruikt als er alleen een koud water toevoer beschikbaar is. De Quooker verzorgt dan middels een mengventiel het warme water. Beschik je zowel over een koud als warm water toevoer, kies dan voor een COMBI+ reservoir.

  Het COMBI + systeem zorgt ervoor dat als er warm water wordt aangevraagd bij de mengkraan, het mengventiel een vermenging maakt met het water uit het Quooker reservoir en de CV. Als het warme water vanuit de CV ongeveer 55 graden Celsius is dan is er geen verbruik meer vanuit het Quooker reservoir.

  Help mij kiezen

  Quooker kennisbank

  Antwoord op al je Quooker vragen