Siemens studioLine logo

Siemens studioLine vaatwasser

 

Siemens studioLine vaatwassers zijn de snelste en meest flexibele vaatwassers ooit. De innovatieve techniek maakt vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend. Belangrijker nog: de vaat wordt altijd perfect gereinigd en gedroogd.

Alle studioLine inbouwapparatuur tonen

studioLine vaatwassers

Siemens StudioLine vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor mensen die waarde hechten aan exclusiviteit in design, techniek en uitrusting. U kunt van deze unieke lijn inbouwapparatuur méér verwachten. Meer kwaliteit, meer functionaliteit, meer service. Bij studioLine van Siemens is exclusiviteit inbegrepen. Deze hoogwaardige volledig intergreerbare studioLine vaatwassers zijn uitsluitend verkrijgbaar via zorgvuldig geselecteerde keukenspeciaalzaken waaronder de filialen van Bemmel & Kroon Keukens.

Begin de dag met glans dankzij Siemens studioLine vaatwassers.

Grote momenten beginnen met kleine details; bijvoorbeeld met perfect glanzende glazen. Siemens studioLine vaatwassers zorgen ervoor dat glazen niet alleen schoon maar ook met een perfecte glans uit de vaatwasser komen – zonder nadrogen of polijsten. Siemens vaatwassers zijn verkrijgbaar met het brilliantShine systeem met Zeolith®.

Siemens studioLine vaatwassers sfeerfoto

Het Zeolith®-droogsysteem maakt gebruik van het natuurlijke mineraal zeoliet wat vochtige lucht omzet in warme lucht waarmee de vaat uiterst efficiënt gedroogd wordt. Vaatwassers met zeoliet blinken niet alleen uit in het droogresultaat bij glaswerk en plastic, maar zijn ook nog eens heel energiezuinig: tot wel 10% zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++.

Daarnaast zijn Siemens studioLine vaatwassers uitgerust met verschillende slimme innovatieve programma’s die ervoor zorgen u in recordtijd kan beschikken over een perfect schone vaat. Zo is er de varioSpeed Plus functie die het mogelijk om een programma tot wel 66% te verkorten met behoud van een schone en droge vaat.

SIEMENS studioLine vaatwasser voor de laagste prijs?

Bel ons of kom langs in onze keukenwinkel in Cruquius (023-548 30 60) of in één van onze Mega keukenwinkels in Den Haag (070-320 60 65) of Zoeterwoude-Rijndijk (071-581 20 20) en informeer naar de laagste prijzen voor een studioLine inbouw vaatwasser.

Siemens SX878D26PE studioLine

siemens-SX878D26PE-studioline-vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser met openAssist uit de iQ700 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX878D26PE 86,5 cm hoge speedMatic vaatwasser met varioSpeed Plus, zuinige energie-efficiëntieklasse A+++ dankzij de innovatieve Zeolith®-technologie en OpenAssist systeem voor het eenvoudig openen van greeploze deuren. brilliantShine systeem met Zeolith®-droging voor briljant schitterende glazen; varioSpeedPlus tot 3x sneller reinigen en drogen.

Siemens SN878D26PE studioLine

siemens-SN878D26PE-studioline-vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser met openAssist uit de iQ700 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN878D26PE speedMatic vaatwasser met varioSpeedPlus voor een verkorting van de programmaduur tot 66%, zuinige energie-efficiëntieklasse A+++ dankzij de innovatieve Zeolith®-technologie en openAssist systeem voor het eenvoudig openen van greeploze deuren.

Siemens SX878D46PE studioLine

siemens-SX878D46PE-studioline-vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ700 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX878D46PE vaatwasser met brilliantShine systeem met Zeolith®-droging voor briljant schitterende glazen; varioSpeedPlus tot 3x sneller reinigen en drogen.

Siemens SN878D46PE studioLine

siemens-SN878D46PE-studioline-vaatwasser

Volledig integreerbare speedMatic vaatwasser met openAssist uit de iQ700 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN878D46PE speedMatic vaatwasser met brilliantShine systeem met Zeolith®-droging voor briljant schitterende glazen; varioSpeedPlus tot 3x sneller reinigen en drogen.

Siemens SN858D05TE studioLine

Siemens SN858D05TE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser met van 60 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN858D05TE vaatwasser met varioSpeed Plus tot 3x sneller reinigen en drogen; emotionLight Pro voor persoonlijke kleurinstelling in de vaatwasser.

Siemens SX857X00PE studioLine

Siemens SX857X00PE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX857X00PE vaatwasser met brilliantShine systeem met Zeolith®-droging voor briljant schitterende glazen; varioSpeedPlus tot 3x sneller reinigen en drogen.

Siemens SN857X00PE studioLine

Siemens SN857X00PE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN857X00PE vaatwasser met brilliantShine systeem met Zeolith®-droging voor briljant schitterende glazen; varioSpeedPlus tot 3x sneller reinigen en drogen.

Siemens SX858D02PE studioLine

Siemens SX858D02PE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX858D02PE vaatwasser met varioSpeed Plus om tot 3x sneller te reinigen en te drogen; innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en met behoud van perfect schone resultaten.

Siemens SN858D02PE studioLine

Siemens SN858D02PE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser met openAssist uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN858D02PE vaatwasser met varioSpeed Plus om tot 3x sneller te reinigen en te drogen; innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en met behoud van perfect schone resultaten.

Siemens SX836X12IE studioLine

Siemens SX836X12IE studioLine vaatwasser 45 cm

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ300 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX836X12IE vaatwasser met varioSpeed Plus om tot 3x sneller te reinigen en te drogen; innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en met behoud van perfect schone resultaten.

Siemens SN836X12IE studioLine

Siemens SN836X12IE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ300 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN836X12IE vaatwasser met varioSpeed Plus om tot 3x sneller te reinigen en te drogen; innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en met behoud van perfect schone resultaten.

Siemens SX836X00AE studioLine

Siemens SX836X00AE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ300 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX836X00AE vaatwasser met varioSpeed tot 2x sneller reinigen en drogen: innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit met optimaal behoud van schone resultaten.

Siemens SN836X00AE studioLine

Siemens SN836X00AE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN836X00AE vaatwasser met varioSpeed tot 2x sneller reinigen en drogen: innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en flexibiliteit met optimaal behoud van schone resultaten.

Siemens SX836X02ME studioLine

Siemens SX836X02ME studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ300 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SX836X02ME vaatwasser met varioSpeed Plus tot 3x sneller reinigen en drogen; emotionLight Pro voor persoonlijke kleurinstelling in de vaatwasser.

Siemens SX858D36TE studioLine

Siemens SX858D36TE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 60 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SN836X00AE vaatwasser met brilliantShine systeem met Zeolith-droging voor briljant schitterende glazen; varioSpeedPlus tot 3x sneller reinigen en drogen.

Siemens SR856D00PE studioLine

Siemens SR856D00PE studioLine vaatwasser

Volledig integreerbare vaatwasser van 45 cm uit de iQ500 serie.

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SR856D00PE vaatwasser met varioSpeed Plus om tot 3x sneller te reinigen en te drogen; innovatieve technologie voor optimaal gebruiksgemak en met behoud van perfect schone resultaten.

Siemens SZ73612 studioLine

Siemens SZ73612 studioLine varioLadePro

SZ73612 SIEMENS Vaatwasser Accessoires

Vraag naar de LAAGSTE PRIJS

Siemens SZ73612 VarioLadePro vaatwassers, voorgeprepareerde besteklade rails, easyGlide-rails.

Design en functionaliteit komen samen.

Siemens vaatwassers zijn slim, snel, stil en zuinig. Innovatieve functies en intelligente programma’s besparen u dagelijks tijd. De vaatwastijd kan met maximaal 66 procent worden verkort dankzij varioSpeedPlus. Het Zeolith®-droogsysteem droogt de vaat sneller en energiezuiniger. En met iSensoric stuurt de vaatwasser het was- en droogprogramma zelf aan. Geef uw vaat uit handen met een vaatwasser van Siemens.

Altijd een perfecte vaat.

iSensoric is onderdeel van elke Siemens vaatwasser.

iSensoric is onderdeel van elke Siemens vaatwasser. Het intelligente systeem van sensoren stuurt zelf het was- en droogproces aan tijdens het automatische programma. Eerst worden de hoeveelheid vaat en de vervuiling gemeten. Vervolgens worden het waterverbruik, de temperatuur en de vaatwastijd hier automatisch op aangepast. Het resultaat is een perfect schone en glanzende vaat, zo energiezuinig mogelijk gewassen. Siemens vaatwassers komen niet voor niets regelmatig als beste uit de te.

Houd tijd over voor de leuke dingen.

StudioLine varioSpeedPlus-toets

Verwacht u gasten en wilt u snel over schone vaat beschikken? Met een druk op de varioSpeedPlus-toets wordt de duur van de meeste programma’s met maar liefst 66 procent verkort. De topmodellen uit de iQ700 lijn beschikken bovendien over het Zeolith®-droogsysteem waarmee uw vaat sneller en energiezuiniger wordt gedroogd. Het zeoliet-mineraal doet zijn werk op een lagere temperatuur zodat u de vaatwasser naderhand direct kunt uitladen, voordat de eerste gasten arriveren.

Maximaal gemak, iedere dag weer.

Siemens varioFlexPro korven

De tijd dat het inruimen van de vaatwasser op een puzzel leek is voorbij. Siemens vaatwassers met varioFlexPro-korven zijn namelijk zeer flexibel in gebruik. De korven bevatten opklapbare en deelbare etagères, neerklapbare bordenhouders en gekleurde touchpoints die aangeven welke onderdelen u aan kunt passen. Grote borden passen moeiteloos in de onderkorf, terwijl de wijnglazen extra stevig in de Wijnglazenhouder van de bovenkorf staan. Alle korven schuiven volledig naar buiten met behulp van easyGlide-rails, voor extra gemak bij het in- en uitruimen.

Modern design voor uw keuken.

studioLine design met openAssist

Het moderne design van een Siemens vaatwasser past altijd bij uw keuken. Naast vrijstaande modellen biedt Siemens ook onderbouw vaatwassers, integreerbare vaatwassers en volledig integreerbare vaatwassers aan. De blikvanger in uw keuken of juist onzichtbaar weggewerkt in het keukenblok: aan u de keus. Verlangt u een naadloze aansluiting op uw greeploze keuken, dan biedt een model met openAssist uitkomst. Een lichte duw op de greeploze deur opent de vaatwasser dan automatisch.

Siemens timeLight functie

Siemens timeLight functie

Siemens vaatwassers zijn zo stil dat u niet kunt horen of de vaat klaar is. De innovatieve functie timeLight laat met een lichtprojectie op de vloer zien hoe lang het afwasprogramma nog duurt en waarmee hij op dat moment bezig is. Ook met elektronisch voorprogrammeren geeft timeLight de resterende tijd duidelijk weer. Zo weet u in één oogopslag wanneer uw vaat weer schoon is

Siemens TFT-display

Siemens TFT-display: een vaatwasser bedienen was nog nooit zo gemakkelijk

Een vaatwasser bedienen was nog nooit zo gemakkelijk: TFT-display. De meest innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface voor een vaatwasser. De nieuwe iQ700-vaatwassers hebben een bedieningspaneel voorzien van een meerkleurig HD TFT-display dat uitleg geeft over programma’s en functies. En volledig in het Nederlands. U kiest uit maar liefst acht programma’s en vier functies.

Meer Siemens studioLine apparatuur

Het design van studioLine is even tijdloos als modern; de apparatuur is perfect op elkaar afgestemd. Glanzend roestvrij staal zorgt voor een heldere uitstraling. De hoogwaardige materialen zijn prachtig afgewerkt. U kunt het zien, voelen en naar wens combineren. Immers: elk studioLine apparaat kenmerkt zich door een hoogwaardig design, waardoor ze perfect met elkaar te combineren zijn.

Bijzondere extra’s.
Ontdek nu ook Siemens studioLine inbouwapparatuur met stijlvolle handgreep, vele voordelen en accessoires. Naast de nieuwste innovaties is Siemens studioLine te herkennen aan handige accessoires zoals een kerntemperatuurmeter bij de studioLine ovens, of een verchroomd flessenrek bij de koel-vriescombinaties.

Bekijk ook eens de andere inbouwapparaten van deze innovatieve productlijn van Siemens.

Vaatwassers Koelkasten Afzuigkappen Ovens Kookplaten Magnetrons Koffiemachines