Bemmel & KroonThuiswinkel Waarborg

ATAG vaatwassers

ATAG logo We love to CookKiest voor een ruime, flexibele en stille vaatwasser van ATAG.
Volledig geïntegreerde vaatwassers worden ook wel inbouw vaatwassers genoemd. Dit type vaatwasser levert optimale prestaties tegen een laag energieverbruik. ATAG vaatwassers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hoe groot jouw huishouden ook is, ATAG heeft dus altijd een passende vaatwasser. De inbouw vaatwasser is eenvoudig te installeren en gaan volledig op in het design van je keuken.

Vaatwassers van ATAG vormen de perfecte mix tussen functionaliteit en design
Ben jij ook zo gek op apparaten die vervelende klusje voor je opknappen? Zeker nu de keuken meer en meer een leefruimte wordt, wil je de vaatwasser niet horen en geen vuile afwas op het aanrecht zien staan. De meest ruime, flexibele en stille vaatwassers vind je dan ook bij ATAG. De hoogwaardige techniek van een ATAG vaatwasser garandeert optimale reiniging en een uitstekende droogprestatie. En dat alles tegen een laag energieverbruik. Tevens kunnen de vaatwassers van ATAG probleemloos op ooghoogte worden ingebouwd. Dit is ergonomisch zeer verantwoord. Je hoeft dan tijdens het in- en uitruimen van de vaatwasser namelijk nooit meer te bukken. Aan jou de keuze hoe je dit onmisbare apparaat in jouw keukenontwerp opneemt.

XXL & XL Vaatwassers

De XXL en XL vaatwassers van ATAG reinigen door hun grote binnenruimte, fameuze middenkorf en andere praktische oplossingen tot wel 18 couverts. Dit maakt de XXL en XL vaatwassers tot de ruimste vaatwassers in de markt. Deze extra grote vaatwassers zorgen dat de vaat in een keer gedaan kan worden waar andere vaatwassers dat in twee keer zouden doen. Dat levert dus energie- en tijdbesparing op! Daarnaast kun je door de flexibele indeling de meest diverse borden, schalen, glazen en kookgerei kwijt.

Wat betekent 18 couverts?

Couverts geven de capaciteit van de vaatwasser aan. Het servies waar een persoon van eet en drinkt, staat gelijk aan één couvert. De gemiddelde vaatwasser reinigt 12 couverts. ATAG heeft daarentegen uitzonderlijk ruime vaatwassers die met gemak 13 tot 18 couverts reinigen. Ideaal na uitgebreide diners, feestjes of juist voor grote gezinnen.

De XXL en XL vaatwassers van ATAG reinigen door hun grote binnenruimte, fameuze middenkorf en andere praktische oplossingen tot wel 18 couverts.

Indeling XXL vaatwassers

De indeling van de XXL vaatwasser van ATAG

Powerzone
Powerzone sproeiersElke thuiskok heeft zijn servies graag brandschoon in de kast en klaar om de tafel mee te dekken. ATAG’s uitgekiende sproeisysteem maakt dit mogelijk. Alle vaatwassers uit de VA80 en VA70-serie beschikken over een sproeisysteem dat uit 7 tot 10 sproeiniveaus bestaat. De unieke vaste sproeiers in de Powerzone bereiken zelfs de lastige hoekjes in pannen en kopjes. Dit levert een schonere afwas op en leidt boven dien tot lager water- en energieverbruik. Handig ook dat de kookliefhebber de afwas niet meer handmatig hoeft af te spoelen voordat deze de vaatwasser ingaat.

LED binnenverlichting
LED verlichting in vaatwasserAlle TT en RT modellen zijn voorzien van LED binnenverlichting. De TT-modellen hebben zelfs 4 LED’s zodat je optimaal zicht heeft in de indeling van je vaat.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 1Flexibele besteklade
De positie van de besteklade is bovenin de vaatwasser en is zeer geschikt voor het makkelijk inladen van het bestek. De bekende bestekmand is dus eigenlijk niet meer nodig, maar deze leveren we nog wel erbij. De keuze is aan jou.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 2Verstelbare bovenkorf
Met de EasyMatic hendels is de bovenkorf eenvoudig in hoogte te verstellen. Hierdoor kan ca. 4 cm extra ruimte worden gecreëerd in de boven-, midden- of onderkorf. In de bovenste positie creëer je meer ruimte in de middenkorf (handig voor schaaltjes of kommetjes of kinderservies) of onderkorf (hoge borden!), in de onderste positie heb je meer hoogte in de bovenkorf. Zo is er voldoende ruimte voor hogere glazen, wijnglazen of kleine bordjes.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 3Flexibele middenkorf
De unieke middenkorf van de XXL vaatwassers biedt ruimte voor 3 extra couverts. Deze korf is voorzien van spray-buizen waardoor de glazen, koffiekopjes, schaaltjes en dergelijke een directe spoeling krijgen. De middenkorf is geheel uitneembaar, zodat je extra grote voorwerpen in de onderkorf kwijt kunt. Dit biedt je extra flexibiliteit voor het inruimen van je vaat. De middenkorf is tevens voorzien van een autostop valve. Deze sluit bij het uitnemen van de middenkorf automatisch de watervoorziening af.

Vaatwasser indeling: Kenmerk 4Ruime onderkorf
De onderkorf biedt ruimte voor borden tot maar liefst 40 cm. Grote pizzaborden en ovenschalen kunnen daardoor eenvoudig geplaatst worden en hoeven dus nooit meer met de hand afgewassen te worden. De handige flessenhouder in de VA8018TT, VA7016TT, VA8017RT en VA8017SRT modellen biedt ook ruimte voor hoge flessen of vazen.

XV Vaatwassers: extra variabel

De vaatwassers uit de XV serie vaatwassers zijn door de toepassing van speciale scharnieren extra variabel. Deze scharnieren maken het mogelijk een deurpaneel met een sleepdeursysteem te monteren. Hiermee zijn minimale spleten t.o.v. omliggende panelen te realiseren en is er geen plintuitsparing meer nodig. Er kan ook gekozen worden voor een vaste deurmontage. Verder onderscheiden deze vaatwassers zich door flexibele belading, met de keuze uit modellen met 13 couverts of 15 couverts middels een speciale besteklade boven de bovenkorf. Op twee modellen zit tijdprojectie die de resterende tijd op de vloer projecteert, waardoor eenvoudig kan worden afgelezen hoe lang het programma nog duurt.

Extra variabele XV-vaatwassers

Een ATAG vaatwasser voor de laagste prijs

Bemmel & Kroon heeft de grootste apparaten webwinkel van Nederland. Hierdoor kunnen wij huishoudelijke en keukenapparatuur zeer groot in kopen en betalen onze klanten kleine prijzen! Aangezien ook de vaatwassers van ATAG door ons groot worden ingekocht profiteer jij van mooie kortingen. Je betaalt hierdoor bij Bemmel & Kroon voor deze optimale presterende vaatwassers dus altijd de laagste prijs.

Prijzen vergelijken.

Alle apparatuur in onze showrooms is voorzien van elektronische prijslabels. Doordat deze elektronische prijslabels zijn gekoppeld aan onze webwinkel worden de prijzen onmiddellijk aan de actuele situatie aangepast. Zo ben je altijd op de hoogte van de laagste prijzen.

Koop jouw ATAG vaatwasser voor de laagste prijs!

Functies ATAG vaatwassers

De vaatwasser van ATAG zijn ruim, flexibel en stil. Ze leveren in elk formaat en elke indeling optimale prestaties tegen een laag energieverbruik en zijn voorzien van vele innovatieve functies. Hieronder hebben we een aantal functies van de verschillende vaatwassers van ATAG voor je opgesomd. Het aantal beschikbare functies is afhankelijk van de afwasmachine dat je kiest.

18 couverts18 couverts
Dankzij ATAG’s uitzonderlijk ruime vaatwassers is de afwas ook in een handomdraai gedaan na uitgebreide diners, feestjes en bij grote gezinnen. De VA80-serie biedt met gemak ruimte aan 17 tot 18 couverts. Ook grote borden, schalen en hoge glazen kunnen moeiteloos in de vaatwasser worden geplaatst.

16 couverts16 couverts
Vaatwassers uit de VA70-serie bieden met ruimte aan 15 tot 16 couverts (dit betreft de modellen met de derde lade). Ook grote borden, schalen en hoge glazen kunnen moeiteloos in de vaatwasser worden geplaatst.

PowerzonePowerzone
Elke thuiskok wil het servies, glaswerk, pannen en schalen uit de vaatwasser graag brandschoon in de kast zetten – klaar om weer de tafel mee te dekken en te koken. Dat kan met een uitgekiend sproeisysteem. ATAG heeft in alle vaatwassers uit de VA70 en VA80-serie een sproeisysteem dat bestaat uit zeven tot maar liefst tien sproeiniveaus. De unieke vaste sproeiers in de Powerzone bereiken zelfs de lastige hoekjes in pannen en kopjes. Dat levert een schonere afwas op en leidt bovendien tot lager water- en energieverbruik. Handig ook dat de kookliefhebber de afwas niet meer handmatig hoeft af te spoelen voordat die de vaatwasser ingaat.

LED indicatie op de vloerLED indicatie op de vloer
De LED verlichting aan de onderzijde van de deur met projectie op de vloer geeft de status aan van het wasprogramma. Brandt het blauwe lampje, dan is het programma net gestart, maar kan er nog steeds afwas toegevoegd worden. Rood geeft aan dat het programma bezig is en er geen nieuwe afwas meer aan toegevoegd kan worden. Het groene lampje betekent dat het programma klaar is. Bij het compacte model VA46309AT, de vaatwasser voor kortere deurpanelen VA61311MT en de vaatwasser VA63315OT zijn er twee kleuren: rood gedurende het programma en groen wanneer deze klaar is. Bij de VA63311ST en VA63311VT wordt de tijd
op de vloer geprojecteerd i.p.v. de verschillende LED kleuren.

Besteklade bovenin de vaatwasserBesteklade bovenin de vaatwasser
De positie van de besteklade is bovenin de vaatwassser en is zeer geschikt voor het makkelijk inladen van je bestek. De bekende bestekmand is dus eigenlijk niet meer nodig, maar deze leveren we er nog wel bij. De keuze is aan jou.

BinnenverlichtingBinnenverlichting
De TT-modellen hebben binnenverlichting waarmee je een optimaal zicht hebt op de afwas.

EasymaticEasymatic
Met de EasyMatic hendels is de bovenkorf eenvoudig in hoogte te verstellen. Hierdoor kan ca. 4 cm extra ruimte worden gecreëerd in de boven-, midden- of onderkorf. In de bovenste positie creëer je meer ruimte in de middenkorf (handig voor schaaltjes of kommetjes of kinderservies) of onderkorf (hoge borden!), in de onderste positie heb je meer hoogte in de bovenkorf. Zo is er voldoende ruimte voor hogere glazen, wijnglazen of kleine bordjes.

Automatisch programmaAutomatisch programma
Het automatische programma neemt je werk uit handen. Aan de hand van sensoren die o.a. de vervuilingsgraad van het water meten, wordt het optimale programma gekozen voor het reinigen en drogen van de afwas.

Snel programmaSnel programma
Met het efficiënte korte programma van 20 tot 25 minuten reinig je licht vervuilde afwas even tussendoor.

Eco programmaEco programma
Met het Eco programma bespaar je nog extra op het energie- en waterverbruik t.o.v. de standaardprogramma’s.

Productgroepen ATAG keukenapparatuur

De hoogwaardige keukenapparatuur van ATAG is onderverdeeld in productgroepen. Wil je naast informatie over ATAG vaatwassers meer weten over andere keukenapparaten kies dan hieronder een andere productgroep.

Copyright © 2002 - 2023 - Bemmel & Kroon
Volg ons op: