BORA logo

BORA Pure – Het vlaggenschip van je keuken

BORA Pure is het nieuwe, compacte kookveldafzuigsysteem van BORA. Kookplaat en afzuiging in één met een puristisch, strak en minimalistisch design. Hiermee behoort een beperkt zicht en geluidsoverlast door een grote afzuigkap tot het verleden.

Bij de BORA Pure kookplaten, die in 2019 zijn geïntroduceerd, loopt de ronde afzuigmodule mooi over in het glas van de inductiekookplaat. Het ronde afzuigrooster is leverbaar in de kleuren: zwart, mintgroen, lichtbruin, blauw, donkerrood en oranje. De onderdelen van de afzuigmodule zijn in de vaatwasser eenvoudig te reinigen. Via een handige touch control slider is de kookplaat eenvoudig te bedienen.

BORA Pure kookplaten

Inductiekookplaat (PURA of PURU)

BORA’s nieuwste kookveldafzuiging systeem en opvolger van de Basic is de BORA Pure. Kookplaat en afzuiging van kookdampen zijn bij dit afzuigsysteem in één compacte eenheid gecombineerd. De complete set is (voor gebruik met recirculatie) in enkele minuten ingebouwd en klaar voor gebruik. De luchtafvoer-variant hoef je alleen met overeenkomstige kanalen en een muurrooster te verbinden. Ben je op zoek naar een oplossing die zowel esthetisch als supereffectief is? Dan is de BORA Pure de perfecte oplossing voor jouw keuken.

BORA Pure PURA

BORA Pure PURA

BORA Pure inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging – Luchtafvoer

BORA pure PURU

BORA Pure PURU

BORA Pure inductiekookveld met ingebouwde kookveldafzuiging – Recirculatie

De voordelen van de BORA Pure

De nieuwe BORA Pure kookplaat met afzuiging is een klasse apart en wordt niet voor niets “Het vlaggenschip van je keuken” genoemd. Ontdek alle voordelen van de BORA Pure kookveldafzuiging!

De BORA kookveld afzuigsystemen

Het kookveld afzuigsysteem van BORA is een compleet systeem met garantie. De BORA systeemproducten toveren de productlijnen om tot sluitende totaalsystemen voor recirculatie- en luchtafvoeroplossingen. Door de perfect op elkaar afgestemde onderdelen ben je verzekerd van optimale prestaties en een 100% werkingsgarantie.

BORA Recirculatiesysteem

Luchtafvoersysteem

Bij een BORA luchtafvoersysteem worden de kookdampen rechtstreeks naar buiten geleid. Dit gebeurt via de motor, het kanaalsysteem BORA Ecotube en het muurrooster BORA 3box. Kookdampen en geurtjes worden zo volledig uit de kookzone verwijderd. Ale BORA systemen werken met intelligente stromingstechniek. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht uit het huis geleid en aldus energie bespaard. Dit in tegenstelling tot conventionele afzuigkappen die werken met grote transportvolumes, met warmteverlies als gevolg.

BORA Recirculatiesysteem

Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is de alternatieve oplossing voor de luchtafvoervariant. De kookdampen worden hierbij via de motor in het speciaal ontwikkelde recirculatiefilter ULB1, ULB3 of BAKFS (alleen Basic) geleid. De geuren van de keukenafvoerlucht worden in deze filter effectief geelimineerd. Op die manier zorgen ook de BORA recirculatiesystemen voor schone lucht in de keuken. Omdat bij recirculatiesystemen de warme lucht in het huis wordt gehouden, zijn deze ideaal voor passiefhuizen of energieneutrale woningen.

BORA Pure Effect

Wat kost een BORA Pure kookplaat met afzuiging?

De prijs van de BORA Pure kookveldafzuiging en kookvelden is afhankelijk van het type afzuigsysteem. Je hebt hierbij de keuze uit een luchtafvoersysteem of recirculatiesysteem.

Meer informatie over BORA apparatuur!
Bel onze klantenservice 070 – 301 34 74 voor meer informatie over de BORA kookplaten met afzuiging. Wil je de kookveldafzuigsystemen van BORA eerst werkend zien in één van onze echte winkels? Onze productspecialisten helpen je graag bij het kiezen van een volledig op jouw kookgedrag en keukenindeling afgestemd systeem.

Koop de BORA Pure voor de laagste prijs

Keuzehulp BORA kookplaat afzuiging

Keukenblok of kookeiland, familierecept of een sterrenmenu: keukens en kookgewoonten zijn net zo verschillend als de mensen die erin koken. Naast de Pure productlijn heeft BORA nog 3 innovatieve productlijnen, elk met meerdere producten. Vind je het lastig om te beslissen welke kookplaat afzuiging het beste bij jou past? Wij bieden je met onderstaande tabel ondersteuning bij het maken van de juiste keuze. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van de Bemmel & Kroon showrooms. Hier kan je Bora’s kookplaten met afzuiging met eigen ogen ervaren en de mogelijkheden met een adviseur bespreken.

X Pure
Ontdek
Pure
Ontdek
Classic 2.0
Ontdek
Professional 2.0
Ontdek
SYSTEEMTYPE
Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzonesCompact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones × ×
Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookveldenModulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden × ×
SOORT KEUKEN
Standaard keukenblok met een diepte van 60 cmStandaard keukenblok met een diepte van 60 cm ×
Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cmExtra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm
Kookeiland met een diepte van min. 70 cmKookeiland met een diepte van min. 70 cm
WELK SOORT KOOKVELD
Inductie kookveldInductie
Straalelement kookveldStraalelement × ×
Gas kookveldGas × × ×
Teppanyaki kookveldTepan kookveld × ×
Wok kookveldWok
SOORT BEDIENING
Touchbediening op kookveld ×
BedieningsknopBedieningsknop × × ×

Garantie op BORA kookveld afzuigsystemen

Op alle BORA producten heb je standaard 2 jaar garantie. Daarnaast biedt BORA op elk kookveldafzuigsysteem een GRATIS garantieverlenging naar 3 jaar aan. Noteer hiervoor de registratiecode die zich op een sticker op de kookveldafzuiging bevindt. Door deze op de website van BORA in te voeren is de garantieverlenging helemaal gratis! Deze garantieverlening kan op elk BORA afzuigysteem worden toegepast.

De BORA Pure met een lichtbruin afzuigrooster.
Kookveldafzuiging met een minimalistisch design.
Het BORA Pure afzuigsysteem in werking

Zes trendy kleuren

Bora zelf beleven? Kom langs in één van onze showroom

Zie jij het ook wel zitten om die grote afzuigkap boven je kookplaat te vervangen voor een nieuw Bora Basic afzuigsysteem? In de showrooms van Bemmel & Kroon kan je het Pure systeem en de andere productlijnen van BORA in het echt bewonderen en de mogelijkheden bespreken. Deze afzuigsystemen zijn bovendien geluidsarm, wat een flinke verbetering is ten opzichte van de lawaaierige afzuigkappen.

Bora zelf beleven één van onze showroom van Bemmel & Kroon
Kom onze showroom keukens en het BORA systeem live bekijken